Bedst som jeg gik og troede at jeg var færdig med wallsticker trenden og havde lagt den på hylden, tager jeg pludselig mig selv i at bestille hele tre af slagsen hjem på nettet. Jeg ved ikke helt, hvad det er med de små klistrede størrelser, men de formår at holde fat i mig med fast greb (er det mon kilsteret?:). Måske er det fordi de er så dejligt lette at sætte op – et hurtigt og nemt pift til boligen. Eller måske fordi de alligevel kan et eller andet på væggene, som tapet og maling ikke kan!?

Anyways, så blev det altså som sagt til tre styk. Alle fra Ferm Living. Ja, I know – old news. Men der sker heller ikke noget ved at søppe lidt rundt i det ‘gamle’ og velkendte – Især ikke når det bare dur! Wup wup til Trine Andersen og Ferm Living, for at skabe design der holder, også efter man egentlig troede de var passé ;)
Her er de wallstickers jeg har købt hjem…
ferm-living-rain-cloud-wall-sticker1
Min datter er meget facineret af skyer lige i øjeblikket og jeg tænker, at denne fine regnsky vil gøre glæde på hendes værelse :)
Fermliving-to-do-wallsticker-p
Mit bryggers er meget fersket i farverne og kunne godt bruge lidt sort kontrast. Her ville denne ‘To do’ sticker helt sikkert gøre underværker. Og så har jeg, ikke mindst også et godt sted at kunne skrive små ting jeg skal huske ned.
Birch_Wallsticker_2043-01_1_1024x1024
Inde i min stue har jeg nogle trekantede indhak i væggen, som er helt umulige at indrette. De er mest af alt bare uskønne, irriterende og meget typehus-fra-00’erne-agtige, og så har jeg hele seks af dem! Problemet er at de meget hurtigt kommer til at virke rodet og får hurtig funktion som en afsætningsplads til det man ikke lige ved, hvor man skal gøre af. Deres trekantede form gør dem meget svære at indrette og det er svært at skabe en helhed med så mange umulige rum. Jeg har tit overvejet at skærme dem helt af med gipsplader, men der er elektriske spots i hvert hul og el må man ikke bare lige gemme væk bag en plade. Så bliver det ulovligt, og det går ikke.

Så, derfor var tanken at jeg ville sætte disse skønne birketræsstammer ind i tre af disse indhak, fra gulv til loft, og så ikke have så meget andet der inde. Resultatet skulle gerne blive let og luftigt, med gode sorte kontraster mod den hvide væg.

Du kan finde alle tre wallstickers på tapethuset.dk.

Art Stickers
Jeg er vild med at Nynne Rosenvinge har redifineret wallstickers og skabt disse super smukke ART stickers. Super cool!
Image_Big-Piece-of-Art_20x20_no-1
MOOD_Ltd-Edt-Art-sticker_BLACK
Mood_stickers_02