Dette hjem emmer af botanik og stor glæde for grønne planter. Det kommer både til udtryk gennem alle de varierende planter af både stor og små størrelser, men i høj grad også på det smukke blomsterede tapet med de fine liljekonvaller på.

Det grønne giver liv og stemning, og bløder op mod det hvide. Variationen af planter og den måde de bliver brugt eller stillet op på, giver også en god dynamik i rummet. Jeg er især fan af at stille planter lidt op i højden, feks. på en skammel som det her ses til venstre for sofaen.
Kilde
Botanik.stue-boligblog.com
Det smukke gamle vintage sofabord i teak giver sammen med planterne en varm glød og passer perfekt til stilen. Gulvet er malet gråt og det er ofte også en bedre løsning frem for et helt hvidt gulv. Den grå farve er ikke lige så kold i udtrykket som den hvide, og støv og snavs kamufleres også bedre – kæmpe fordel :)
Du kan bla. købe slidstærk gulvmaling hos Malingudsalg.dk.
botanik-stue1-boligblog.com
Botanic-tapet-boligblog.com
Der er sådan et dejligt botanisk look over tapeten, glasflaskerne og plakaterne på væggen. Skønt at kunne nyde, nu hvor blade på træer og buske udendørs begynder at falde af.
Botanic-gyngestol-boligblog.com
Jeg er vild med denne stil. De to skind, vintage gyngestolen, bordet og den simple og rå klemmelampe på vandrørene, klinger bare super godt sammen. Og selvfølgelige med et lille drys af grønt :)
Botanic-soverum-boligblog.com
Soveværelset er lyst og enkelt indrettet. Det lækre sorte tæppe med hvide syninger giver en god kontrast til det lyse rum og spiller godt sammen med plakaten og tøjet på stativet.
Botanic-arbejdsrum-boligblog.com
Jeg kan rigtig godt lide dette arbejdsrum. Der er noget hyggeligt IKEA agtigt over det, på den fede måde og det ser virkelig ud til at tingene bliver brugt. Hylderne er funktionelle og skaber masser af plads til opbevaring, som smart nok er holdt i hvidt og derfor lykkedes det funktionelle, praktiske og æstetiske så godt.
Botanic-bornevaerelse-boligblog.com
Sødt børneværelse med plads til leg og fantasi. Den skønne String reol passer super godt ind i det legende univers og har fået selskab en slyngende efeu. Grønt skal der til og der er også blevet plads til et par sukkulenter i vindueskarmen. en super velegnet plante til børneværelset, da den ikke kræver så meget.
botanik-entre-boligblog.com
Skønt og stort indbygget skab i entréen, med masser af plads til sko og overtøj. Simpelt og hvidt, og det grå gulv går igen inde fra stuen.
botanik-entre2-boligblog.com