MyPrint_boligblog.comGør dine vægge personlige med limiterede prints
Prints er super populære. Og med rette! For aldrig før har kunst været så let tilgængelig og til priser som alle kan være med på. Hvem kan ikke være med på et kort til 40 kr?
Desværre er vi bare rigtig mange, der falder for de samme slags prints af de samme kendte kunstnere, som vi har set igen og igen i boligbladene og i webshops. Den ene væg med sorte rammer ligner let den anden og med de mange dygtige kunstnere og flotte prints der nu findes, er det jo lidt synd.

Mig selv, sagde hunden
Som eksempel kan jeg nævne mig selv :P Jeg er ikke et hak bedre, men vil gerne!
Og jeg tænker at det nok mest er et spørgsmål om, at vide at de eksistere og hvor man kan få dem.
Så her er et tip til et nystartet galleri på nettet med webshop, som hedder myprints.dk. De leverer helt nye grafiske værker til fair priser, som man ikke ser alle mulige andre steder – direkte fra kunstneren til os printlovers ♥
Holding the universe_boligblog.com
Jeg har netop selv anskaffet mig dette fine print, i midten med ræven ‘holding the universe’ af Frederikke Lange. Man skal jo starte et sted :)

Små oplag
Hos Myprints.dk printes et billede i max. 100 eksemplarer og fås kun i en begrænset periode på et år. Deres udvalg af kunstnere og værker suppleres og udskiftes løbende, så du altid er sikker på at kunne skabe dit helt eget personlige udtryk i boligen.
Printene fås i flere størrelser og kan bestilles med eller uden sort aluramme, til priser fra kr. 200,00 inkl. fragt! I like :)
sine_adamsen_large_boliglbog.com
Print af Sine Adamsen.