Det er ikke så frygtelig længe siden at fotokunst virkelig vandt ind på os og blev super trendy og mere mainstream. Og jeg har været vild med det lige siden :)
Jeg elsker det optiske bedrag, som på nogle værker er mere synlige end andre, og så er farven, lyset og motivet oftest helt fantastiske.
For nylig blev jeg præsenteret for Petmonkey som laver de fineste fotokunstplakater. Her er man ikke i tvivl om at der er tale om redigerede billeder, men for søren da, hvor er de små stykker foto dog strikket flot sammen, og blevet til en smuk enhed.

Bag Petmonkey
Maria Lomholdt, som står bag Petmonkey, er uddannet fotograf fra /Blackpool i England. Det er gennem hendes arbejde med foto og legen med billedredigering, at hun har fundet passion for at lave fotokunst. Inspirationen finder Maria blandt andet i guldaldermalerier og musik. “En lidt underlig blanding” som hun selv udtrykker det, men ikke destro mindre er det blevet til disse fantastiske fotokunstværker af eventyrlig fabelagtige dyr og figurer.

Du kan købe fotokunst fra Petmonkey hos Artrebels.com. Du kan også følge Maria og se nyheder fra Petmonkey på hendes facebookside. Giv hende gerne et like med på vejen :)
Jeg er selv helt vild med Gray Bird og Swanie, hvad synes du?
petmonkey-graybird-boligblog.com
Hendes billeder er altid lavet i serier af fire eller flere værker. Disser er fra serien Gray bird.
petmonkey-My-wooden-leg-boligblog.com
Alle værkerne er printet på mat foto papir, som fremhæver billedernes detaljer, skygger og farver på den mest optimale måde.
Her er det fra serien My wooden leg.
Petmonkey-swanie-boligblog.com
Fra serien Swanie.
Alle plakaterne fås i to størrelser, A4 til 447 kr. og A3 til 521 kr.
Petmonkey-air-race-boligblog.com
Fra serien Air race.
Se alle de skønne værker i seriernes fulde længde på Petmonkey.dk.