Februar Wants
Så fik vi sagt pænt farvel til mørke, kolde og ikke mindst laaaange januar! Nu er det blevet februar og ny måned er lig med nye Wants. Endnu engang har jeg lade mig inspirere af smukke farver og flot kantet grafik. I hope you like :)

Pssst
Lige et lille tip! Fornylig faldt jeg nemlig over et super fedt webgalleri der hedder Pappenheimer, som har nogle rigtig fede posters til rimelige priser, så jeg kan kun anbefale at lægge vejen forbi. Plakaten med isbjørnen er der fra :)
Februar wants
1. ‘Nanna D XL’ pude i gult og hvidt mønster fra Sen-Sen, 40×60 cm, 599 kr hos Decorateshop.dk • 2. Fin fin stregtegning med strejf af smuk blå/turkis af Maria Parmin Berger fra Pappenheimer, fra 225 kr •  3. Det sort/hvide skærebræt er fra skønne Oyoy og koster 249 kr. Samme mønster fås også på deres puder og jeg kunne godt finde på at anskaffe mig en af hver :) • 4. Den smukke keramikkande er fra Broste Copenhagen og stammer fra serien ‘Nordic’, som også indeholder krus og tallerkner. Jeg er vild med de flotte blå/grå/grønne nuancer stellet har, og de lidt rå og skæve kanter understreger den nordiske stil, 95 kr for mælkekanden • 5. Endnu et par skønne perler fra Oyoy, her i form af disse ‘Bobble’ lysestager i drejet træ med hver sin opmuntrende farveklat :)