Ferm Living har endnu engang leveret en stilsikker kollektion af lækkerier til boligen som jeg er helt vild med! Og lur mig om jeg ikke kommer til at have nogle af dem på min ønskeliste til jul i år :)

Jeg må dog ærligt indrømme at jeg har det lidt svært ved deres nye Bauhaus-art-deco stil som jeg ikke er helt vild med. Der er virkelig meget af det i dette års efterårs kollektion. Men jeg tror på at Ferm Living ved hvad de laver, for de som regel fat i den lange ende når det gælder de hotteste trends indenfor bolig. Og hvem ved, måske kommer jeg også efter det når der er gået noget tid og jeg har vænnet mig til det.

Tilpasningstid
Måske er det også bare mig. Jeg skal som regel lige have lidt tilpasningstid, før jeg hopper med på bølgen af de trends der stikker lidt mere ud end ellers. Sådan havde jeg det bl.a. også med marmor trenden. Men det er nok også fordi marmor aldrig rigtig været min stil; selvom jeg er helt klar over at det er stik imod hvad trenden diktere i øjeblikket. Dog jeg kan mærke at marmorlooket langsomt haler ind på mig og det er da heller ikke så længe siden at jeg tapetserede en hel væg i soveværelset med ‘Marble’ tapet fra netop Ferm Living. Ja, hvis man får vist noget mange gang nok, så ender man vel med at blive lidt præget… ;P
Jeg er dog ikke nået til at få den ægte varer indenfor dørene endnu og måske kommer det heller aldrig. Det er vel også ok ikke at springe med på alle de nye trends der bølger ind over os heletiden, bare fordi de er nye og trendy ;)

Fem favoritter
Når det så er sagt, synes jeg at det er på sit rette og vise fem af mine absolutte favoritter fra Ferm Livings efterårs kollektion som jeg er helt fjollet med og ikke behøver tilpasningstid til ;D
ferm20_Ferm0669
1 • Det nye ‘Arrow’ sengetæppe er fuldstændig fænomenalt! Jeg er vild med det og det ville passe som fod i hose ind i mit soveværelse. Havde de dog bare sagt det noget før, altså! Men virkelig flot, god stil.
ferm25_Ferm0745
2 • En anden lækker ting er det hængende tøjstativ med læderremme. Det passer perfekt til den nordiske minimalistiske stil og så er den parktisk, da den ikke optager noget gulvplads.
ferm24_Ferm0724
3 • Hvor er det dog genialt tænkt at lave en bordplade til deres populære ‘wire’ kurve. Træpladen er i røget eg og gør møblet egnet til både opbevaring og som sidebord. Super smart!
ferm158_Ferm1233
4 • Skønne skønne nye børnetapeter. Dette hedder ‘Kite’ og er hyggeligt univers med bamser på eventyr med deres drager :)
ferm55_Ferm0877
5 • Nummer fem er snarre en klassiker end en nyhed, men jeg synes den skulle med. Den fantastiske lysestage ‘String’, der både kan bruge til jul og resten af året! :)