En af mine ubetinget yndlings brands er ferm LIVING. Jeg elsker deres karakteristiske grafiske mønstre, flotte formgivning, smukke farver og kvalitet. Ferm LIVING har på kort tid formået at udvide deres sortimet, fra en kollektion af tapeter, til at brede sig over textiler, køkken- og badeværelsesartikler, lækkerier til soveværelset eller kontoret og ikke mindst massere af goodies til børneværelset.  Det stærke danske brand har været med til at præge den grafiske tendens lige fra starten og har ramt plet med deres næsten ikoniske mønstre, som er super trendy lige nu. De er med på noderne og fanger elegant 50’er stilens drømmene univers, som er meget oppe i tiden, med de mørke træsorter og smukke pasteller.
Ferm LIVING forstår at bryde normen, med deres nytænkning og små tvists, som insprirere os og får os til at tænke i nye baner – hvem havde ellers forestillet sig et lille hus, som natbord eller groft slebene “diamanter” som knager?
Jeg har forlængst kastet min kærlighed over deres lækre design og ønskelisten over ting fra ferm LIVING er lang og on going.
Her er nogle af mine favoritter…

Fra øverste ventre billede: Studio 2 – oak, Squares plaid, strikket pude, Spear kurv, skærebræt 3, Spear bakke, strikket gulvpude i petroleum, Spear vasketøjskurv og Diamond Hooks i røget eg.

Her kan du købe ferm LIVING produkter og få meget mere inspiration til boligen. Her finder du et sort udvalg og rigtig god service.