Lørdag gik turen til København, ind til Carlsberg i TAP1 hallen for at deltage i efterårets FINDERSKEEPERS. Jeg havde egentlig regnet med, at jeg bare skulle holde mig lidt i baggrunden, tulle lidt rundt, suge alle de lækre sager til mig og prøve på ikke at købe for meget. Så jeg havde ladet det gode store kamera blive hjemme på hylden – sammen med pungen ;)
Men jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for, at forevige de mange nye lækre ting, så det blev alligevel til et par billeder med mobilen i lettere uskarp kvalitet :) …og et par små køb ;P

En dejlig lørdag og et par gode timer blandt skønne mennesker og design fra den bedste hylde, som blev afsluttet med en lækker karryret fra Palæo i solen udenfor TAP1. HapsHaps!
KFA-Nina-meldgaard-vaser-boligblog.com
Bliver nok aldrig træt af disse smukke ‘Tales’ vaser fra Nina Meldgaard…Suk.. :)
FKA-Nina-Meldgaard-boligblog.com
IMG_3977
FKA-Valoe-puder-boligblog.com
En af de fedeste nye ting jeg så inde på messen, var disse lækre puder/puffs fra Valø.dk i fantastiske farver. Fik dog desværre ikke det bedste billede af dem, men super fede var de altså.
FKA-Starstruck-beton-boligblog.com
Her er det super fedt beton interiør fra Starstruck Som er støbt i papir! Figurerne  kan både huse små planter, fyrfadslys eller kan i sig selv fungere som dekoration. Se mere på @starstruck_concrete.
FKA-Semibasic-boligblog.com
SemiBasic er et nyt mærke med speciale i tekstil til boligen. Her ses skønne hæklede karklude og et lækker quiltet sengetæppe i baggrunden.
FKA-Purple-ID-boligblog.com
Fed måde at opbevare sine planter på indendørs i disse plantekasser, nice!
FKA-Karina-skibby-keramik-boligblog.com
Keramik med smuk glasur i støvede farver fra Karina Skibby.
FKA-Companion-Phillip-Grass-boligblog.com
Søde skamler med personlighed fra Phillip Grass.
FKA-NO-Lysestage-boligblog.com
Den skønne simple lysestage fra NO designs, bøjet i et langt stykke messing.
FKA-Casalings-boligblog.com
Virkelig fine og billige skønne sager fra Casalinga. Jeg købte en af de skåle man lige kan ane i nederste højre hjørne. Tjek evt. mit seneste billede på min Instagram profil @boligblog, hvor jeg har et bedre billede af den:)
FKA-arrp-boligblog.com
Pragtfulde farver på bakker og brikse fra a.r.r.p.