Lyst vs. mørkt
Selv om tiden diktere køkkener i mørke træsorter er jeg stadig mest til det lyse look. Mit køkken er 11 år gammelt og er sjovt nok lavet i mørk kirsebær, men selv om det har den ‘rigtige’ farve i forhold til moden er jeg bare blevet træt af det mørke. Jeg tror også at hvis man i dag skulle lave et køkken i kirsebær, ville det nok se meget mere hipt ud end vores gør, og med meget mere smarte skuffer og uden overskabe osv.

Jeg er også ret vild med de fede metro fliser man kan få og det ville helt sikkert lyse op mod det mørke træ, så det kunne være at det kunne blive mit næste DIY projekt :)

Her er lidt inspiration lånt fra andre blogs ude på nettet.
koekken-metro-boligblog.com
Kilde
koekken-faver-boligblog.com
Det er nogle fine pastelfarver der her er brugt i det ellers lyse køkken. I like!
koekken-hygge-boligblog.com
Kilde
koekken-simple-boligblog.com
Keep it simple. Jeg kan godt lide denne enkle rå stil dette look har.
Kilde
koekken-nohomew-boligblog.com
koekken-nohomewi-boligblog.com
Fine fine metro filser. Jo, jeg må vist i gang med mørtel og fliser!
Kilde