Det industrielle look er stadig super hot i boligen. Også i køkkenet hvor råt metal, blanke filser, glas, træ og enkle men grove linjer har en fed effekt. De to verdener passer perfekt sammen og giver samtidig en uformel og afslappet stil.

HTH Køkkener har skabet et nyt opbevaringssystem som har alle af de ovenstående kvaliteter, endda tilsat et meget vigtigt ‘krydderi’ (nu hvor vi er i køkkenuniverset), nemlig: Fleksibilitet!

Lad mig introducere dig for FrameFlexID!frame1-boligblog.com

Opbevaringssystemet består af solide metal rammer og udskiftelige tilbehørselementer. Systemet fås både til væg, gulv og bord, og du kan vælge mellem moduler med en enkelt ramme eller to rammer. Elementerne kan sættes sammen må mange forskellige måder; kombiner et vægmodul med et gulvmodul, eller hæng flere hylder op forskudt af hinanden.

Hylderne er som sagt udskiftelige og fås i mange forskellige varianter og kan sættes sammen som du vil. Bla. en bakke i asketræ, en indsats til køkkenrulle og servietter, en hylde med udskæringer til krydderiglas, køkkenknivsindsats og du har tilmed mulighed for skuffer. Er du mere til den traditionelle reol, kan du vælge mellem rene hylder i hvidpigmenteret ask eller glas hylder. Det smarte system gør det nemt omrokere efter behov – en genial opfindelse!

38485_1

Min favorit fra FrameFlexID er potteplante indsatsen. Jeg elsker at omgive mig med planter, også i køkkenet. Men jord og madlavning er ikke nogen god kombi. Derfor synes jeg det er en super smart løsning at få løftet krydderurter og andre planter væk fra køkkenbordet og op i højden; dog så de stadig er lige ved hånden, hvis man skal bruge dem.

Det kan enten være på væggen som på billedet oven for, eller på en opsats på køkkenbordet, som på billedet nedenfor.

38486_2

De forskellige moduler kan bruges både som en del af et nyt HTH køkken eller i dit eksisterende køkken. Så har du et lidt kedeligt køkken og har ikke råd til et helt nyt, så kunne FrameFlexID være et godt bud på et forfriskende nyt pift, og så er det endda af praktisk karakter. To fluer med et smæk :)

Her er et udpluk af tilbehør man kan få til opbevaringssystemet (eksklusiv planten):

frameflexid

FrameFlexId modulerne måler 100 cm i længden og priserne starter fra 1007,50 kr. og op efter.

Se mere hos HTH Køkkener.

KT15_HTH_Scene03-FrameFlex*Sponsoreret indlæg