In love…
Jeg er forelsket i Bob Noon. Selv om jeg godt ved at “han” er en opdigtet person og egentlig er en fællesbetegnelse for en gruppe på fem kunstnere i et multi disciplinært design studio, som de selv kalder det. Men jeg er head over heels in love… :)

Min favorit
Jeg har flere favoritter, men lige nu ligger ‘Hair’ af Lea Hebsgaard Andersen, højest på ranglisten. Den fine kvindekrop, de små detaljer og det lange sorte hår drager mig og jeg bliver blød i knæene. Jeg er vild med dette print <3
bobnoon_Hair_boligblog.com
Jeg har købt dette fine print i en signeret og nummeret limited edition hos kaiku.dk, hvor du også kan se flere Bob Noon prints. Det lille kort, som står på reolen, hedder ‘Karen Blixen og Farah’ og er også fra Bob Noon, tegnet af Jane Stub Kirchhoff.
bobnoon3_boligblog.com