Trænger dit badeværelse til et pift men er det ikke lige tid til den helt store renovering. At forny dit badeværelse er der altid godt råd for. Vi har fundet nogen fede artikler som vil opgradere dit badeværelse uden du behøver bruge en formue.

Nogen gange skal der ganske små investeringer og nytænkning til så kan du faktisk lave pæne ændringer uden du behøver at rive hele dit badeværelse ned og sætte et nyt op.

Det kan også være du blot mangler nogen praktiske hylder eller andet som kan forny dit badeværelse. Her er der lidt inspiration

(annonceindhold)

YAMAZAKI har udviklet dette stativ med 4 hylder til opbevaring af flasker. Hylderne er let skrånende, let og stilrent design (reklame)

Praktisk holder til dit badeværelse

YAMAZAKI har udviklet rigtig mange fede produkter og deres Shower Caddy er ikke en undtagelse. Flot i sort metal og samtidig rigtig smart opbevaring til dine ting. Den er i 2 etager og med smarte kroge på siden så du har mulighed for at hænge alt hvad du skal bruge. Det være sig svampe, børster og øvrige småting som der normalt ikke er plads til.

Tower Caddy kan selvfølgelig bruges mange steder i din bolig men er oplagt til dit badeværelse

YAMAZAKI med deres Shower Caddy, oplagt til badeværelset (reklame)

En håndklæde holder må gerne se godt ud

En håndklæde holder er jo en praktisk og måske lidt kedelig ting, men derfor må den gerne se godt ud. Din bolig er det sted du opholder dig det meste af livet og er du glad for din bolig er det altid et godt sted at investere lidt i.

Denne Tower håndklæde holder fra YAMAZAKI som er fremstille i sort metal står sikker og stabilt på gulvet. Det er den perfekte løsning til et badeværelse hvor du har plads til håndklæder på 3 tværgående stænger. Tower stativet er udviklet i strilren lækkert design og kan bruges til håndklæder eller f.eks tøj opbevaring.

Tower håndklædeholder fra YAMAZAKI i lækkert stilrent design og sort metal (reklame)

Lækker smykkeholder til badeværelset

Kender du det, smykkerne ligger og roder på bordet eller er samlet i en skuffe og overblikket er ikke det bedste. Med en smykkeholder fra YAMAKAZI kan du opbevare dine accessories og smykker på en let og praktisk måde.

Dine smykker kommer også til sin ret fordi du her har 4 bakker med plads til dine småting. Smykkeholderen hedder Tosca og kan bruges mange andre steder end dit badeværelse, f.eks køkken eller i soveværelset.

Tosca Smykkeholder til badeværelse, dit køkken eller måske soveværelset. Opbevaring af dine smykker , ure og nips ting hvor det samtidig ser rigtig godt ud (reklame)

Håndklædeholder til badeværelset

Ligger dine håndklæder godt pakket væk i skabet og vil du gerne have det mere praktisk og samtidig rigtig pænt.

Blomus har udviklet NEXIO til væggen hvor du kan opbevare dine håndklæder. PRoduktet er fremstillet i børste stål og har mellem deres 2 skinner plads til sammenrullede håndklæder. Det er en rigtig flot løsning som samtidig ser rigtig elegant og flot ud.

NEXIO håndklæder holder vil pynte på enhver badeværelse, flot og elegant design.

Se masser af udvalg til dit badeværelse

Du opholder dig et stor del af livet i din egen bolig og dit badeværelse er ikke en undtagelse. Her på boligblog søger vi altid flotte, kreative løsninger og vi håber du kan bruge nogen af vores tips og anbefalinger.

Masser af inspiration til badeværelset

Vi har i denne artikel haft fokus på Femon som udbyder en masse spændende artikler, ikke kun til badeværelset men også til hele din bolig. Gå ind og kig på deres udvalg, der er noget for enhver smag og det er lækkert design til absolut fornuftige priser (reklame)