Mangler du mere lys i din bolig? Så kan maling være løsningen. Ikke bare den traditionelle opfriskning af væggene, men også gulv og det øvrige træværk. Alle elementer spiller ind når vi taler reflektering af lys og det virker!

Makeover
Førstesalen i dette ny istandsatte bondehus manglede i den grad lys og mørket gjorde rummet vanskeligt at indrette på grund af uindbydende dystre kroge.
Efter den helt store makeover med maling, pensel og rulle er rummet blevet lyst og indbydende. Alle vægge, paneler, lofter og ikke mindst gulvet har fået en tiltrænget omgang hvid maling. Og resultatet er ikke til at tage fejl af. Førstesalen er blevet et lyst og venligt rum med et strejf af sommhusstemning. Og som det kan ses, er indretningen af rummet ikke længere et problem.
076a
På den før så mørke førstesal er der skabt en smuk lys og let romantisk stil med bøde tekstiler i douchede farver. En enkelt rå træbordplade står, som en varm kontrast til alt det hvide og giver rummet kant. De hvide vægge og gulve reflektere lyset og skaber en let sommerstemning i det nyistandsatte gamle bondehus.
074a Trappe
Trappen har også fået kærlige strøg med malerpenslen. Den hvide maling fremhæver smukt de gamle udskæringer på trappens gelænder, som skaber sammenhæng og forbinder to etager på fineste vis.
072a
Vægge, lofter og paneler er alle blevet malet med svanemærkert og astmatestet maling fra Beckers. Gulvet har fået tre lag slidstærkt vandfortyndbart gulvmaling, der næsten er lugtfri og er utrolig nem at arbejde med. Så det er bare at komme igang.

Promaling.dk
Har du fået blod på tanden og vil gerne selv igang kan jeg stærkt anbefale Promaling.dk, som netop er forhandler af Beckers maling. Her får du super god service og kyndig vejledning af personale der ved hvad de har med at gøre. Og så har de fragtfri levering i hele DK.
Jeg bruger dem altid selv, hvergang jeg skal have malet eller tapetseret og har aldrig stødt på problemer med dem.
Lige nu kan du tilmed spare 20% til og med udgangen af påsken, så skynd dig at gør et kup!