Få has på de sidste julegaver
Mangler du, lige som jeg, at få købt de sidste julegaver, og vil du gerne forkæle din mand, veninde, mor – eller måske dig selv med noget nyt og lækkert til boligen? Så se med her…

Gavekort fra Unoliving.dk til Boligblog.com’s læsere
Boligshoppen Unoliving.com er nemlig i et skønt julehumør, og har derfor lavet et eksklusivt tilbud til Boligblog.com’s læsere om at få et lækkert gavekort på 100 kr. til brug i deres webshop! Gavekortet gælder til alle varer i shoppen og tilbudet varer helt frem til (og med) den 24. december. Så der skulle være rig mulighed for at gøre et godt julekøb :)

Unoliving.com har et stort udvalg af møbler og accessories til alle rum i boligen, og så leverer de fragtfri i hele landet!

Her er en lille smagsprøve på hvad du kan finde i shoppen :)
3Graa-Plaid-i-ren-ny-merino-uld-SU00112_1 Retro-spisestuestol-i-gul-floejl-og-krom-ben-IS00227_1 Saet-med-2-runde-borde-i-sort-RW00244 saekkestol-til-boern-SA00042_1 1Sengegavl-i-lys-graa-med-asketraesben-HO00193 Sort-gulvlampe-i-malet-metal-ZU00251 Sort-skammel-RW00689_1Sort-lampe-i-messing-HO00263 stol-i-olieret-eg-2-stk-IS00007
Sådan bruger du gavekortet
Alt du skal gøre for at udløse de 100 kr. på gavekortet er at skrive boligblog100 i kundekode feltet når du tjekker ud. Derefter er det bare at glæde sig til at modtage det nye møbel eller accessory til boligen.

Hvis du er i tvivl ses en mere udførlig vejledning her :)

1) Tilføj det ønskede produkt til indkøbskurven
2) Gå til kassen
3) Indtast gavekortkoden i feltet ”Kundekode”
4) Gå til næste side, indtast leveringsadresse
5) Betal og afslut ordren

OBS! Vær opmærksom på at du kun kan brug gavekortkoden én gang.

Merry christmas and happy shopping :)