Jeg beundre altid dem der formår at holde en gennemført stil i hele deres hjem. Jeg har en rygrad som kogtspaghetti når det kommer til at være tro mod én stil og kan aldrig holde mig til et spor. Jeg bliver alt for hurtigt forelsket i en ny stil eller farve og så lader jeg mig rive med. Lige nu er jeg meget inspireret af 60’ernes charme og stil, og har mere eller mindre ubevidst taget en drejning ned af den vej. Men dog kun i stuen. Resten af mit hjem og rum bærer præg af mange forskellige stilarter, og der er ikke rigtig nogen rød tråd gennem huset. Måske er det min røde tråd?…

Men her er en bolig der på alle måder er gennemført i stilen, hvor det sort/hvide tema har fået lov og plads til at dominere – kun afbrudt af enkelte duche farvede accessories og et gult skab. Det kan tydeligt mærkes, at dem der bor her har stor kærlighed til design, som kan spottes flere steder i boligen. Både af vintage og ny indkøbt karakter.
Nyd turen rundt i denne skønne bolig og bliv inspireret til nyt i dit hjem.
Kilde
Sorthvid-stue-boligblog.com
sorthvid-stue-kasser-boligblog.com
sorthvid-gultskab-boligblog.com
Sorthvid-Koekken1-boligblog.com
Sorthvid-koekken-closeup-boligblog.com
Sorthvid-spisebord-boligblog.com
sorthvid-entre-boligblog.com
Sorthvid-badevaerelse-boligblog.com
sorthvid-bad-boligblog.com
Sorthvid-1-sal-boligblog.com
sorthvid-vintage-stol-boligblog.com
sorthvid-hjemmekontor-boligblog.com
sorthvid-skabsvaeg-boligblog.comSorthvid-sovevaerelse-boligblog.com
sorthvid-soverum-detaljer-boligblog.com
Sorthvid-halvvaeg-boligblog.com