Der er noget skrøbeligt og sart over pasteller, hvilket gør at de passer godt til det lyse håbefulde forår. Det lette luftige udtryk er, som botox for de vintertunge farver og kan på ingen tid pifte indretningen op og give en skøn stemning i hjemmet.

Alt med måde
Hvis du er vild med pasteller, men ikke ønsker at din bolig skal blive alt for feminin, som pasteller jo er, så er det en god idé at mikse med nogle rå kontraster. Feks. træ, metal eller mørke kontrastfarver er gode til at bringe balance i nuancerne. Du kan også nøjes med nogle enkelte elementer af pastelfarver, måske en stol eller nogle puder, så man kan fornemme de luftige farver uden at det bliver for dominerende.
Bliv forårsforelsket i se smukke pasteller her.
pasteller
1. Display box fra ferm living 2. Made a mano krus i støvet gul fra Kähler 3.Tæppe i skøn pastelmosaik 4. Smukke papirbolde og blomster fra Miss Etolie 5. Arne Jacobsen’s design ikon ‘AJ’ gulvlampe i blå/grøn fra Louis Poulsen 6. Frost stol i rosa stof designet af FurnID 7. Lille grå regnsky fra Anne Black 8. Smuk perlekrukke fra Liebe 9. Puzzel pude fra HAY.
20090610162531969
Woody reol fra HAY med fine strejf af pastelfarver.
pasteller fra muuto
‘Split’ spisebord og ‘Nerd’ Spisebordsstole fra Muuto.
miss Etolie
Smukke papirbolde fra Miss Etolie.