Listen up all you art lovers! ♥
Jeg er SÅ glad for at kunne udlodde denne super eksklusive giveaway til Jer!
Nu har du nemlig en unik mulighed for at vinde et stykke originalkunst fra GORM • Copenhagen!
Louise Maria Gorm Hansen som er kunstneren bag GORM • Copenhagen har nemlig tegnet denne super smukke, detaljerige og elegante tegning, eksklusivt til denne giveaway på Boligblog.com! :D
Jeg føler mig meget priviligeret over at kunne tilbyde Jer sådan en lækker giveaway! Så stort tak til Louise Maria :)

Tegningen, som meget passende har fået navnet ‘Elegance’, er i A3 størrelse og har en værdi af 1500 kr! Den er tegnet på råhvidtpapir og er så fin med små hints af pink maling. Bare det var mig der kunne løbe afsted med dette skønne kunstværk :)
giveaway-gorm-boligblog.com
Fra street art til fine cirkler og streger
Om inspirationen til hendes kunst, fortæller Louise Maria:
“Min inspiration kommer oprindeligt fra street art i Berlin. Da jeg for nogle år siden besøgte byen atter en gang, var jeg meget betaget af al den kunst, der var at finde i de kreative områder, og af folks mange forskellige talenter. Derfor fik jeg selv lyst til at fatte pennen og tegne! Siden har jeg udviklet min egen stil og figurerne, der primært består af cirkler og streger.
Nogen egentlig inspiration fra tegning til tegning har jeg ikke, og jeg ved aldrig, hvordan den kommer til at se ud, før jeg er i gang”

Netop dette gør at hver tegning har sin egen historie, og Louise Maria har efterhånden skabt sit eget unikke univers, som favner over 100 forskellige figurer, der alle bærer præg af hendes genkendelige tegnestil, som en rødtråd gennem hendes værker.
giveaway-gorm1-boligblog.com
Unikke originale værker
Louise Maria har ikke et ønske om at hendes kunst skal masseproduceres, da hun helt fra begyndelsen har haft et ønske om at skabe unikke værker. Hun føler sig langt mere draget af idéen om, at noget er originalt og ikke printet i et uendeligt antal.
Det er også derfor er det kun er udvalgte tegninger, der kan købes som prints; og selv disse er endda i meget begrænsede oplag.

Har du fået lyst til at se mere kan du se alle værkerne på GORM • Copenhagens facebookside her, og giv hende gerne et like med på vejen :)
giveaway-gorm2-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage i giveaway’en skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg om at du deltager. Skriv også gerne hvor du kunne tænke dig at hænge eller stille det fine værk :)
Giveaway’en slutter mandag den 24. Marts kl. 12.00, hvor jeg udtrækker den heldige vinder :)

Held og lykke til alle!

Kærligst
Anja