9. oktober 2013

GIVEAWAY! Plakater med omtanke

GIVEAWAY’EN ER SLUT!!!
Vind en fed plakat og støt samtidig et godt formål!
Boligblog.com har  i samarbejde med Paper Collective den fornøjelse, at udlodde en plakat til en værdi af 299 kr fra deres webshop. Vinderen kan frit vælge mellem alle værkerne i deres webshop, og dermed få sin helt egen favorit plakat hjem på væggen :)
plakat-Emilie-Iman-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du blot kommentere på dette indlæg og fortælle hvilken plakat du allerhelst vil vinde. Det er derfor vigtigt at du skriver titlen på den plakat du ønsker. Du kan se alle plakaterne ved at trykke på dette link paper-collective.com.

Paper Collective
Paper Collective er et online galleri, som sælger plakater af grafiske designere og illustratorer fra hele verden. Bag hver plakat og kunstner, knytter sig en lille historie og du har mulighed for, at læse lidt om både kunstner og plakat på shoppen. Alle plakater er i begrænset oplag af 300 stk.

En god sag
Når du køber en plakat fra Paper Collective, støtter du samtidig en god sag, et sted i verden. Hver plakat er tilknyttet et særligt velgørenhedsprojekt, og der doneres minimum 15% af salget fra hver plakat. Du kan se hvilket projekt de støtter, når du klikker på en plakat.

Giveaway’en slutter torsdag den 17. oktober kl.12.00, hvor en vilkårlig vinder vil blive udtrukket.
Held og lykke til alle :)
Plakat-janine-Rewell-boligblog.com
Plakat-morten-L_fberg-boligblog.com
Se mange flere skønne plakater på paper-collective.com

Kolind

View all post by .

    Leave Comment