Giveaway
Jeg har i samarbejde med kunstnerne bag Livink aps den store fornøjelse, at udlodde valgfrie plakater for en værdi af 300 kr fra deres webshop. Vinderen kan altså frit vælge mellem alle værkerne i shoppen, og dermed få sin helt egen favorit plakat hjem på væggen.
boogohst-livink-boligblog.com
Når en dør lukker åbnes et vindue
Det er faktisk lidt af omveje at kunstnerne bag Livink aps kom til at beskæftige sig med at designe plakater og prints. Faktisk lå det slet ikke i kortene at det var den sti de skulle følge.
En af kunstnerne var i færd med at etablere egen virksomhed indenfor design, og produktion af tøj, sideløbende med hendes studier på Teko design og bussiness, og fremtiden syntes lys og lovende for den unge iværksætter.

I sommeren 2012 forulykkede hun dog i bjergene i Tyrkiet, og hendes verden bliver for altid forandret. De fysiske og psykiske ar fra ulykken satte så dybe spor i sjælen, at hun ikke længere kunne arbejde på samme høje niveau, og måtte efter svære overvejelser droppe drømmen og smide 1½ års arbejde i skraldespanden.
Men når en dør lukkes åbnes et vindue et andet sted, og for kunstnerne bag Livink aps er det vindue blevet til en stor passion for at designe stærke udtryksfulde plakater – og nu har du mulighed for at vinde valgfrie plakater af disse skønne kunstnere.
hardcore-man-livink-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle hvilken plakat du allerhelst vil vinde. Det er derfor vigtigt at du skriver titlen på den plakat du ønsker. Du kan se alle plakaterne ved at trykke på dette link.
Giveaway’en slutter fredag den 17. januar.kl.12.00.
heart-sky-livink-boligblog.com
marmor-livink-boligblog.com
shh-stilleleg-livink-boligblog.com
Se alle plakaterne på Livink aps.