GIVEAWAY!
I sidste uge kunne du læse mit interview med smukke og super dygtige grafiske designer Tenna Kramer. Fik du ikke læst det, så kan du se det her.
Og blev du ligeså forelsket i hendes dybe og eftertænksomme portætter som jeg? Så se med her!
For nu kan du nemlig vinde en flot grafisk plakat af portrættet med “manden med smøgen, i grøn bluse” også kaldet “No. 1001” i størrelse 70×100 cm fra Tenna Kramer Design, til en værdi af 590 kr.
TK-Giveaway1-boligblog.com
Om sine plakater fortæller Tenna Kramer:
“Mine designs er rå og maskuline i forhold til meget andet i boligbilledet i dag. Jeg bruger ofte nogle mørke farver, som giver mine designs noget dybde og kant. Jeg tegner forskellige ansigter, med forskellige ansigtsudtryk, alle udtryk har en historie. For mig er det vigtigt at skabe noget, som folk bliver optaget af, noget som folk huske og tænker over. Dette er svært at opnå, men jeg forsøger”.

Læs hele mit interview med Tenna Kramer og hør om, hvordan hun finder inspiration til hendes plakater, hvilken stil hun selv indretter sig med der hjemme og hvad hun går og drømmer om :)
TK-giveaway-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg om, hvor i dit hjem du ville placere plakaten, hvis du skulle være så heldig at løbe afsted med præmien.
Jeg finder vinderen torsdag d. 19. juni kl. 15.
1001 PHOTO

Held og lykke til alle!! :)

Anja.