GIVEAWAY
YAY! Så kan jeg endnu engang præsentere jer for en skøn giveaway :) Jeg har nemlig teamet up med den lækre webshop og livstilsbutik LeafLeaf.dk om at udlodde et gavekort på 500 kr. til køb af lækkert design, tøj eller accessories fra deres shop eller nye fysiske butik i Ringsted! :D
10352937_552765994846037_7070882071216370447_n
Fokus på bæredygtighed og design
LeafLeaf.dk er en shop bygget på ideen om, at man godt kan lave og købe lækkert design – samtidig med at vi værner om miljøet og passer på hinanden. De har derfor valgt kun at forhandle produkter der enten er bæredygtige, økologiske, genbrugt, fairtrade certificerede, miljøvenlige og velgørende.

De er sikre på, at vi gennem omtanke for valg og køb af varer der er certificerede, kan skabe et bedre miljø ved brug af økologi, give bedre vilkår for arbejderne der producerer varerne, og bygge op der hvor der bliver taget fra gennem bæredygtighed.
Det hele handler om at vi skal skabe de bedst mulige betingelser for miljø og mennesker, både nu og i fremtiden. Og at man med alt dette en mente sagtens kan købe lækkert tøj og design til os selv og boligen. Der er en holdningsændring på vej indenfor design og tøj, akkurat ligesom der har været på økologiske madvarer og nu også på biler som bliver drevet på el.
1978605_502087343247236_86578183_n
Mine LeafLeaf favoritter
Her er et udpluk af nogle af mine favoritter som forhandles i LeafLeaf’s butik og webshop. Jeg er i sær vild med de mange smukke Fairtrade Origami vaser, som ligner de er foldet i papir, og brændekurven der er lavet af genbrugte dæk. Den kan iøvrigt bruges til meget andet end brænde! Og så kan jeg slet ikke stå for det fede armbåndsur, som er lavet i 100% naturligt træ. Find dine egne favoritter inde på Leafleaf.dk.
Leafleaf-mine-favoritter-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg om hvad du kunne tænke dig at købe, hvis du blev den heldige vinder af gavekortet.
Jeg trækker en vinder torsdag d. 26. juni. kl 15.00.
Husk at du kan følge med og få nyheder på deres facebookside og på deres Instagramprofil @leafleafdk.

Held og lykke til alle :)

Anja.