Vi gentager successen :D
Jeg er super stolt over at jeg nu endnu engang kan fortælle, at jeg har teamet up med de seje drenge fra ovre fra Paper Collective, om at lave en fed giveaway til jer!
Vinderen kan løbe afsted med et gavekort på 100 Euro, som svare til lidt mere end to plakater! Så altså en god mulighed for at købe sig noget lækker kunst til væggene der hjemme!
PC-Invisible-Boligblog.com
Stor begejstring
Der er løbet meget vand i åen siden sidste giveaway, og Paper Collective har haft god vind i sejlene og er kommet vidt og bredt ud :) Jeg er igen igen stødt på deres flotte plakater i mange af de forskellige boligblade og magasiner, som alle er vilde med deres plakater. En begejstring jeg kun kan tilslutte mig. Jeg elsker detaljerne, farverne, formerne og enkeltheden, som afspejles på hver sin måde af de forskellige kunstnere og kommer til udtryk på smukkeste vis i plakaterne.

Støt en god sag
Konceptet er stadig det samme – lækre plakater fra både danske og internationale kunstnere. Og ved køb af en eller flere plakater støtter du samtidig en velgørende sag, som kunstnerne selv har valgt. Se hvilken sag under hver plakat.

Ny kollektion
For lidt over en måned siden præsenterede de så deres nye Spring collection, som stilmæssigt er tro mod det gode Paper Colletive DNA, som tydeligt ses i deres nye plakatkollektion.

Husk at du kan følge Paper Collective på facebook eller Instagram på @papercollective, hvor du kan få nyheder og holde øje med gode tilbud :)
Her er et lille miks af plakater fra både den ny og den tidligere kollektion.
PC-swedish-mackerel-Boligblog.com
PC-diamond-pattern-boligblog.com
PC-Earlybird-Boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg om at du deltager. Fortæl hvilke to plakater der er dine favoritter og gerne hvor du vil hænge dem :) Giveaway’en slutter den 7. maj. kl 12.00, hvor jeg umiddelbart efter finder den heldige vinder :)

Held og lykke til alle! :)

Anja.