Efterår er, for mig også lig med, at sidde i sofaen og nørkle med enten strikkepinde eller hæklenål. For det er nemlig det dette håndværk kan. Man kan sidde helt afslappet i sofaen og samtidig være kreativ. What’s no to love :)

For tiden har jeg mest lyst til at kaste mig over hæklingen, og jeg har et par idéer til projekter jeg kunne gå i gang med. Måske ligger disse projekter måske lige lidt over mit niveau, men det kan jo ikke gå værre end galt, og om ik andet så har jeg fået styret min lyst til at være kreativ med garn og farver.
Hvad med dig? har du også et hækle/strikke projekt i tankerne?
haekle-pude-popcorn-boligblog.com
Kilde
Disse fede puder er hæklet i et mønster af popcorn masker. Ret cool.
haekle-puf-boligblog.com
Kilde
Den hæklede puf har længe været et hit, og jeg kunne faktisk rigtig godt bruge sådan en i min stue. Men hvad hulens putter man ind i, for at få den hård og fast? hmmm….
haekle-rompe-plaid-boligblog.com
Kilde
Dette skønne tæppe kunne også være en oplagt opgave. Jeg er vild med Ferm Livings lignende flotte geometriske plaid af romber, og jeg elsker når man samtidig kan lave det selv.
haekle-rundttaeppe-boligblog.com
Et lille fint rundt tæppe kunne jeg også godt bruge på min datters værelse. Dette ser ud til at være hæklet af stofstrimler.
Men når alt dette er sagt, så tror jeg at vinderen bliver dette fantastiske zigzaggede tæppe, som en gang var på forsiden af Bolig magasinet. Kreavilla.dk har en rigtig god opskrift på netop dette slags tæppe. Men nu må vi se :)