Træning har i mange år været forbeholdt træningscenteret men de senere år især med Corona har tingene ændret sig. De sidste par år i særdelshed har hjemmetræning været populært. Derfor har boligblog i denne artikel fokus på hjemmetræning i din bolig og hvad du har af muligheder.

Hjemmetræning kan være rigtig mange ting

Nu hvor idrætscentre og fitness centeret har været lukket ned over en periode har det vist sig at rigtig mange ting er muligt hjemme i lejligheden, huset eller haven.

Det kan ligeledes være utrolig praktisk at træne derhjemme og hvis man indretter sig ordentligt kan det faktisk godt matche en pæn bolig

Motionscykel kan godt være pæn i boligen

Motionscyklen er traditionen tro måske ikke det vi forbinder med det pæneste møbel i huset. Dog må man sige at designet har løftet sig de senere år og motionsudstyr kommer lidt mere til sin ret i nyere tid.

Motionscyklen som vi kender den fra gamle dage er hvid og meget tung at se på og så fylder den lidt for meget. Desuden matcher den gamle store hvide motionscykel ikke de nye Arne Jacobsen stole.

(annonceindhold) alle billeder og produkter er desuden fra Homex.dk

Motionscyklen er absolut blevet pænere med årene og passer også ind i det moderende hjem.

Den travle familie har typisk udstyret derhjemme og når væsentligt mere i kalenderen uden transport tiden til fitness tur / retur

Se alt udstyret hos leverandøren (reklame)

Hjemmetræning kan være mange ting

Hjemmetræning behøver ikke være den traditionelle cykel, der er rig mulighed for mange ting hvis du har en have eller en garage med lidt plads. I lejligheden skal du dog nok ikke etablere et bordtennis bord medmindre du har rigtig meget plads.

Garagen eller en høj garagen er nok et af de mest absolut populære steder at træne da man så ellers ikke skal vise så meget hensyn til møbler og indretning.

Boksning er populær træning

Boksning er blevet utrolig in og er noget rigtig mange går til i hverdagen. kniber det med tiden eller ønsker du dig lidt ekstra træning når tiden tillader det i garagen er der råd for det.

En solid boksepude er blevet hver mands eje og er væsentligt pænere end de så ud i de gamle Rocky film

Boksepude i lækkert design og eftersigende kan den tåle masser af tæv (reklame)

Træning i haven

Har du pladsen er der rig mulighed for at spille bordtennis. Et bordtennis bord kan klappes sammen og fylder ikke særlig meget, det kan rulles ud i skuret, garagen eller andetsteds. På denne måde er du i gang med din træning på 2 minutter hvis du har en træningsmakker.

Et bordtennis bord derhjemme kræver dog som alt andet en investering men tit og ofte hvis du træner jævneligt og sparer de udgifter vil du på sigt kunne betragte det som en investering, både hvad din tid angår samt din pengepung.

Et bordtennis bord fylder næsten ingenting og det er nemt at rulle rundt med i haven (reklame)

Trampolinen i baghaven

Den klassiske trampolin er selvfølgelig altid en vinder hvis din have og indretning tillader det. Problemstillingen kan nogen gange være størrelsen på en trampolin men alligevel tænker vi at nævne den blandt de populære træningsformer her.

Fordelen ved en trampolin er bare at alle børn elsker den. Har du derfor børn eller børnebørn så ved du nok allerede hvor populær trampolinen er hos de små. Ulempen er dog klart den fylder meget og syner af meget.

En trampolin fylder godt men der er også plads til god træning og et par sidelæns rullefald (reklame)

Yoga træning i egen bolig

Yoga træning er blevet utrolig populært at dyrke både hjemme og ude. Mange starter dagen med yoga træning eller lignende. Til det formål er det altid godt med en praktisk madras eller træningsmåtte som er produceret til formålet.

En måtte er let at rulle sammen og gemme væk under sengen eller lignende. Så sparer du turen til fitness centeret.

Lækker skridsikker måtte fra Reebok (reklame)

Der findes masser af muligheder til at træne i egen bolig

Dette er blot nogen få af de mange muligheder du har for at træne i din egen bolig. Vi har afdækket nogen få options men tage et kig på leverandøren og bliv inspireret. Vi har i denne artikel taget udgangspunkt i Homex.dk hvor både billeder og udstyr er fra.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med din hjemmetræning (reklame)