Egentlig burde det ikke være så svært at indrette et soveværelse. En seng, to natborde og et par natlamper, færdig slut – Og gid det var så let. For det kan godt være sin sag, at få den helt rigtige Feng Shui agtige stemning ind når man bare er tom for idéer og ikke rigtig ved hvor man skal starte eller hvad der skal til. For mig skal et soveværelse være en hyggelig og rolig base, hvor man kan trække sig tilbage i når dagen er slut og man bare vil have fred og en god nats søvn. Jeg har selv prøvet mange versioner af og vendt og drejet mulighederne, uden at blive helt tilfreds.

Hotel stemning
Jeg har altid godt kunne lide den simple og stemningsfulde indretning der kan være på et hotel og jeg blev enig med mig selv om at arbejde mig i den retning. Resultatet er blevet super lækkert og er blevet lige som jeg kunne ønske det. Jeg har tapeseret endevæggen med ferm LIVING tapet Spear grey som giver et eksklusivt hotelværelse look og den mørkegrå sengegavl i stof understreger stilen. De runde sengelamper giver en rigtig god belysning og bløder det grafiske mønster op.
Resten af rummet er indrettet efter “less is more” princippet, for at der ikke skal være for meget “støj”. Kun et spejl, en plakat og et TV (ikke så Feng Shui agtigt – indrømmet!) har fået plads i soveværelset. De øvrige vægge er malet i en lys råhvid nuance som passer ind i tapetet. Hvis jeg på et tispunkt synes at tonerne bliver lidt kedelige kan jeg altid supplere op med nogle duschede farver, f.eks. et Polygon sengetæppe eller pude, begge fra HAY, som falder godt i hak med det grå.

Sådan så soveværelset ud før. Forskellen er ikke til at tage fejl af.
Med det nye smartwall er tapeten super nem at sætte op, det tog mig kun 3 timer at tapetsere dette. Husk at du kan få 10% rabat når du køber din tapet hos Promaling.dk via Boligblog.com, Se hvordan du opnår rabatten på min Shopping guide