Ting tager tid…
Så fik jeg endelig gjort mit soveværelse færdigt, i den stil og de farver jeg ønskede. Det tager tid at finde de rigtige ting og ligeledes at spare sammen til dem. For mig er det at købe et lækkert HAY sengetæppe, desværre ikke bare et greb i lommen ;) Men det er også ok ikke at købe det hele på samme tid, for så når man at finde ud af hvad der dur og hvad der ikke dur og man undgår (forhåbentlig) dyre fejlkøb.
Sovevaerelse1-boligblog.com
Rolige omgivelser
Jeg har heletiden gået efter at skabe et hyggeligt soveværelse med rolige omgivelser og ikke for meget knald på farverne. Jeg har holdt farveskalaen i støvet lyserød/pudder, grå og hvid. Disse farver spiller rigtig godt sammen og man bliver ikke forvirret over, skarpe farveskift man heletiden skal forholde sig til.
Så er der måske nogen, der vil mene at det grafiske tapet, jeg har sat op på endevæggen er lige lovlig forvirrende nok i forhold til ønsket om en rolige stil. Men det er derfor jeg har valgt at sætte det op på endevæggen, så når man ligger ned i sengen, ser man det ikke. Der ser man over på den modsatte væg, hvor jeg har sat et mere nedtonet tapet op. Jeg synes det er fedt, at der trods alt er lidt gang i den, når man kigger ind og går forbi soveværelset i løbet af dagen. Så bliver looket heller ikke alt for tutte nuttet ;)
(Se det kedelige førbillede allernederst i indlægget).
sovevaerelse-knager-boligblog.com
For at bryde den meget skape grafiske væg, har jeg valgt at sætte Knager fra Oyoy op. Jeg har købt dem i forskellige farver for at bløde det gå lidt op. Det er mest ment som dekoration, men kan også sagtens bruges til tøj eller smykker. Knagerne er købt hos coolnordic.dk. Sengebordet er et loppefund og lampen hedder ball og er fra Frandsen. Væggen er tapetseret med ‘Spear’ fra Ferm living. Den hvide kop med et L på er fra Design letters.
sovevaerelse-svampe-boligblog.com
De super fine træsvampe er også med til at give varme til den grafiske væg. Jeg er helt vild med træ i øjeblikket og disse søde svampe kunne jeg slet ikke stå for. Jeg fandt dem på den super hyggelige webshop L-living.dk. De har dem i fire forskellige størrelser, så man kan næsten lave en helt lille skov af dem. Og så leverer de gratis, I always like! :)
Sovevaerelse-pude-boligblog.com
Sengetæppet er Polygon fra HAY i pudder farve. Puden er fra min favorit pude butik Villa walsøe, som laver virkelige lækre puder af rigtig god kvalitet, der er til at betale; også hér er der fragtfri levering! :) Plakaten KBNHVN fra Vissevasse passer perfekt ind i farverne og jeg elsker det smukke motiv af knippelsbro.
Sovevaerelse-sengegavl.boligblog.com
Sengegavlen er selfmade by Anja Kolind ;D Den er lavet af en madras fra Jysk, som er klæbet fast på en sponplade, skåret ud i mål hos Silvan. Knapperne er sat på inden madrassen blev limet fast, men man kan også bore huller i pladen bagefter og trække snorene igennem bagefter. Stoffet er sat fast med hæftemaskine og endelige er den boret op på væggen. Den er ikke så svær at lave, men meget uhandy og omstænding ;P
sovevaerelse-forfra-boligblog.com
Sovevaerelse-gasbord-boligblog.com
På den modsatte side har jeg sat tapeten ‘Marbel’ op fra Ferm living. Det gamle gasbord blev købt for mange år siden på dba.dk, tasken er vintage og er købt på en rejse. Den fine ‘Diamond mirror’ plakat er fra Design by Jelle, og har fået selskab af endnu en knage fra Oyoy. De flotte håndlavede tapetæsker er fra House Doctor.
Sovevaerelse-aesker-boligblog.com
Sovevaerelse-helt-boligblog.com
Sovevaerelse-foerbillede-boligblog.com
Gulvtæppet er fra Rug Solid og lampen er hjemmelavet.
Sådan blev resutlatet altså. Nedenfor ser du hvor kedeligt rummet så ud før.
Se dét er en sand makeover ;D