Nu hvor solen så småt er ved at tilbagevinde sit territorie og solstrålerne rammer væggen herhjemme, kan jeg for alvor se hvor meget mine vægge trænger til at blive frisket op med noget hvid maling. Det gælder også loftet. Og træværket. Og ja, måske også gulvet… :)

Hvid base
Hvid er en fabelagtig måde at fremhæve alle ens møbler på. Når vægge, døre, loft og gulv alle bliver malet i samme hvide nuance, smelter baggrunden sammen og flytter fokus til resten af inventaret.
En hvid base er som udgangspunkt nemmere at arbejde med rent indretningsmæssigt, og hjemmets fire vægge bliver nærmest som et blankt lærred, hvor du får frit spil for hvilken indretning, farve og stil du ønsker.

40 % i rabat på al maling fra Promaling.dk
Har du fået blod på tanden og lyst til at give hjemmet en forfriskende omgang maling, så se her! :)
Lige nu kan du nemlig spare 40 % hvis du køber maling online hos Promaling.dk. Du skal blot skrive boligblog40 i rabatkode feltet.

Gratis levering!!!
Promaling dk. har alt hvad du behøver for at komme igang, og er du i tvivl om hvad du skal bruge er svaret ikke mere end en mail eller et telefon opkald væk. Malingen er svanemærket, astma og allergi testet og har EU blomsten. Promaling.dk leverer gratis i hele Danmark, så du slipper for at slæbe :)
Tilbudet gælder til og med lørdag d. 8. marts 2014. (Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud).
hvidt-striber-boligblog.com
Kilde
Med en hvid base kan du lave fede effekter med små farverige indslag, som du hurtigt kan skifte ud og erstatte med en anden farve når du bliver træt af den.
hvidt-staal-boligblog.com
Kilde
hvidt-puf-boligblog.com
Kilde
Lys, lys og endnu mere lys
En anden fordel ved at male alle flader hvide er, at du får mere lys. Den hvide farve er jo i sig selv med til at lysne rummene op, men også solens stråler bliver i højgrad reflekteret meget bedre og gør boligen mere åben, indbydende og; ja, lys :o)
hvidt- koskind-boligblog.com
Kilde
Sort/hvide kontraster
Med de hvide rammer er det selvfølgelig let, at falde for at køre stilen i sort/hvid. Men hvis du gerne vil bløde stilen lidt op, er det en god ide at få nogle varme elementer ind, så som træ eller tekstiler.Det etniske look er super trendy og feks. ville et kelim tæppe eller flotte puder gøre en stor forskel uden at miste det lette lyse look. Her er det sort/hvide brudt af de super lækre Eames stole.
hvidt-seng-boligblog.com
Kilde
hvidt-stoltrae-boligblog.com
Kilde
Jeg kan godt lide den måde stolen her bliver fremhævet på, på grund af den hvide baggrund. Den virker nærmest skulpturel.
hvidt-gennemgaaende-boligblog.com
Kilde
hvidt-gulv-boligblog.com
Kilde
Du behøver ikke male alle gulvene hvide. Et dørtrin er en fin afgrænsning til noget andet der, træ eller gulvtæppe.
hvidt-vaeg-bolgiblog.com
Kilde
hvidt_kjole_boligblog-com1
hvidt-gult-boligblog.com
Kilde
Tør du? Hvis du ikke gider at det hele skal være hvidt i hvidt kan du jo også kaste dig over en alternativ farve til gulvet. Måske gul som her… :)