Caroline Sillesen er på trods af hendes unge alder (21), allede en shootingstar på den danske kunsthimmel. Hun er en kvinde med mange jern i ilden og er, udover at være et kunstnerisk talent også arkitektstuderende på Det Kongelige Danske Kunstakademi og til med også designer for smykkefirmaet Bramble.

Detaljer, detaljer, detaljer
Jeg er dybt fascineret over hvor utroligt detaljeret hendes især dyrer prints er og jeg er vild med den måde hvorpå hun på fineste vis illustrere hvordan vi kvinder nok ser ud inde i hovedet, med alle de ting vi går og bøvler med i hverdagen ;)
Detaljerne giver motiverne spændende dybter og man får lyst til at gå helt tæt på og udforske de smukke plakater.
Skærmbillede 2013-11-06 kl. 11.01.04 Skærmbillede 2013-11-06 kl. 11.00.32
‘If I were from Russia’
Caroline Sillesen har netop lanceret en ny spændende serie af smukke plakater. Serien hedder ‘If I were from Russia’ og består af ni forskellige plakater, alle med moderne og skrape geometriske figurer i fine pasteller.
Plakaterne er signeret og koster normalt 350 kr, men lige nu kan du købe dem hos Downtown PLUS til 219 kr inkl fragt. Super Cool!
Caroline Sillesen
Min egen favorit er helt klart ‘Isometri’ som ses allernederst i højre hjørne. Jeg er vild med det simple udtryk og det kantede motiv. Det måtte godt hænge hjemme hos mig :)

Caroline Sillesen uddyber her lidt om hendes nye kollektion og tankerne bag:
“Serien ‘If I were from Russia’ er en hyldest til konstruktivismen, som har sine rødder tilbage i 1910’erne i Rusland. Konstruktivistisk kunst er en selvskabt virkelighed, der kun udspringer fra kunstnerens egen hjerne, følsomhed, opfattelser og forestillinger. Altså skaber de geometriske kompositioner nærmest sine egne virkeligheder.
I serien er der lagt vægt på de geometriske formers komposition, farver, sammenhæng og relation til hinanden. Billedet i sig selv er den konsensus, der blev opnået ved at undersøge alle ovenstående sammenhænge og begreber, ud fra den tanke om, hvis jeg selv havde levet i Rusland i starten af 1900-tallet under konstruktivismens opstandelse eller levetid”
carolineHar du lyst til at læse mere om Caroline og se hvordan hun arbejder kan du se mere på hendes blog, hvor hun bl.a. har uploaded en video af hvordan en af hende tegninger bliver til. Super fin ide!