Lige meget hvilken drejning tidens trends tager, så formår IKEA altid at forny sig og holde sig opdateret på moden indenfor boligindretning. Og altid på en måde der er til at betale. De to ting kombineret gør, at der er altid et eller andet fra IKEA som jeg går og ønsker mig, enten bevidst eller latent, for jeg får næsten altid lusket noget mere ned i indkøbsvognen end det jeg oprindeligt havde planlagt. Jeg er nok ikke den eneste der har det sådan :)

Og nu får jeg mulighed for at få vækket endnu flere latente indretningsbehov. For her i september og oktober afholder IKEA endnu engang deres populære Trend Event, og jeg skal med! :)
Det er Laura Trøstrup, stylist, forfatter og blogger på homesweetspot.dk, og IKEA’s indretningsekspert Susanne Kristensen, der er oplægsholdere og som vil dele ud af deres viden om indretningstips – de nyeste trends og ny inspiration til hjemmet. Selve eventet varer en lille halv times tid og efterfølgende vil der blive serveret lidt mad og drikke samt udleveret en GOODIEBAG!!! ;)

Så elsker du ligesom jeg, at høre om design, trends og indretning. Og at blive inspireret til at tænke i nye baner samt få lidt godt at spise og drikke, og endnu bedre, en lækker goodiebag med under armen? Så kan det måske være at vi ses til Ikea Trend Event i Taastrup den 28. september ;)
Du kan tilmelde dig her!
IKEA
IKEA Trend Seminar er gratis og for alle. Man skal blot være medlem af IKEA Family. Det er gratis at være medlem og det tager kun et øjeblik at registrere sig. HUSK! at der er begrænsede pladser og at det er efter ‘først til mølle’ princippet.
Du kan se her om IKEA holder Trend Seminar i nærheden af dig :)
(Obs! der er åbent for tilmelding ca. 10 dage før arrangementet)

Aalborg: 21/9, kl.10:30, 12:30 og 14:30
Taastrup: 28/9, kl.10:30, 12:30 og 14:30
Gentofte: 5/10, kl.10:30, 12:30 og 14:30
T2
PE376096
PH119709
IKEA