De fleste af os vil gerne have et pænt hjem og er du her på denne blog er det formentligt fordi du læser om bolig og søger noget inspiration. Hertil er mange af os en familie og vi har en travl hverdag hvor alting skal gå op i en højere enhed.

Hertil er der mange af os der har kæledyr, det kan være en kat, hund, fisk eller noget helt andet. Dette kombineret med livet som familie kan godt nogen gange være et puslespil. Oven i alt dette vil vi faktisk gerne have et godt funktionelt hjem og indrette os på en pæn måde.

For vores vedkommende har vi en hund. Det er ikke bare en stor hund, det er en MEGET stor hund, måske nok bedste kendt som hunderacen “Fransk Mastiff”. Er du i tvivl om hvordan sådan en hund ser ud kan du først og fremmest kigge på forsiden af bloggen, der sidder Cozmo og vogter pænt i dagligstuen.

Vi ønsker som så mange andre et pænt hjem men vi ønsker også at vores børn trives og kan lege og føle sig hjemme. Hertil har vi en kæmpe hund som savler og ikke viser hensyn. Hunden skal der absolut være plads til ligeledes. Udover hunden er en fantastisk vagthund elsker hele familien ham og han skal bare passe ind i vores boligindretning uanset hvad. Det har derfor givet os anledning som familie til at skrive dette indlæg “indret din bolig med hund”

(Annonce indlæg)

Kan du have en flot bolig med hund ?

Det kan du absolut men hunden rydder ikke op efter sig selv, så det kræver noget disciplin. Det er derfor en rigtig god ide at gøre op med sig selv som følgende. Hvis du virkelig ønsker dig en hund så aftal på forhånd med dig selv og dine omgivelser hvem der gør hvad med hunden.

Grundlæggende skal der med en stor hund som vores gøres rent ofte. Hvis man ikke er indstillet på dette skal man forvente et rodet hjem. Har du f.eks en hund med en stor pels skal du også forvente at støvsuge meget ofte og tørre dine møbler af.

Der er rigtig mange elementer i det at have en hund, her kommer de punkter vi vil foreslå du gennemgår med dig selv og familien. Typisk kan man fordele disse opgaver, så er det ikke noget særlig tung byrde. Man skal huske på, man elsker formentligt sin hund og hvis man gør disse ting rigtigt, så er der stadig utrolig meget fornøjelse uden det skal gå op i rengøring og sure pligter.

En stor hund kan sagtens lave masser af ballade især hvis en ikke bliver stimuleret. Men hvis du sørger for hunden altid har noget at tygge i og i øvrigt er opdraget ordentligt kan du sagtens holde dit hjem pænt med en stor hund.

Tjeklisten til en bolig med hund

Du ønsker dig en hund eller du har allerede en hund og du har sikkert også børn, så det er et stort puslespil. Gennemgå punkter og fordel opgaverne. Fortæl dine børn at ønsker de sig en hund må de også bidrage hver især med opgaverne. Bliver opgaverne fordelt jævn og lige har alle medlemmerne af familie en fælles mission. Det gør det hele mere sjovere for alle.

  • Hvem støvsuger og hvornår

Når man har en hund så skal der bare støvsuges og det skal ske ofte. Har man f.eks en familie med 4 medlemmer, kan det den opgave hurtig fordeles på støvsugning typisk en gang om ugen pr familiemedlem. Måske primært på de udsatte steder, så er den opgaven som faktisk fylder meget nemt og hurtigt overstået.

  • Hvem går tur med hunden

Det er sundt at fordele dette ansvar ud. F.eks har den største dreng i vores familie den opgave efter skole og både han og hunden er kommet til at elske det, men der er en plan og hvis Noah ikke går med hunden, så er der en anden.

  • Hvem rydder op i haven eller når hunden har splittet en billig bamse i 300 stykker.

Typisk er det de 2 mindste her i familien som tager sig af haven og det som måtte være indenfor i hjemmet. De er et effektivt team og processen er faktisk tit overstået på 10 minutter. Nu er det begrænset hvor meget oprydning der er i den forstand da vi ikke giver hunden noget billigt legetøj men noget ordentligt hundelegetøj som ikke går i stykker “vigtig detajle”

  • Hvem tørre stole og møbler af når hunden savler

En hund savler og vores hund savler meget. Det er derfor naivt at tro på der ikke er en del rengøring når man har en stor hund. Hunden er bare glad og vil nusse og nusses men der føler savl med. På møbler, vægge, tøjet og alle vegne.

  • Hvem giver hunden mad og sørge for vandskålen jævneligt bliver fyldt op med rent vand

Hunden skal selvfølgelig have mad og her er der mange praktisk muligheder, f.eks kan du sørge for et ordentlig liggeunderlag til hunden når den spiser eller drikker.

Har du styr på ovenstående punkt er du allerede på vej til at kunne indrette en lækker bolig uden hunden ødelægger ødelægger for meget af den ambition.

Sørg for din hund passer på din bolig og jeres indretning

Vores hund er som sagt gigantisk og kunne nemt splitte vores møbler med nogen få bider. Dog kan du som hundeejer gøre rigtig mange ting for at hunden passer på jeres hjem. Selvfølgelig skal du først og fremmest fra hunden er en lille hvalp opdrage den med masser af kærlighed og irettesætte hunden på en god måde når den bider i tingene.

Men en væsentlig ting som man nogen gange glemmer. Sørg for at hunden har de bedste alternativer. Hvis du har en hund og ønsker den ikke skal bide i de forkerte ting så giv den noget af de rigtige at bide i.

Du skal sørge for hunden har det rigtige legetøj, både en bamse og tyggelegetøj af en ordentlig kvalitet så det ikke går i stykker. Og sørg også for at forkæl din hund når den passer på tingene, der findes et hav af lækre godbider samt snacks når hunden er hjemme. Det forebygger utrolig meget at din hund ikke skal være alene hjemme i flere timer uden legetøj og snacks, det lyder godt nok også lidt kedeligt.

Du kan f.eks få et aktivitetstæppe til din hund hvor den skal snuse sig frem til sine godbidder. Det gør hunden stimuleret, glad og ikke mindst træt på den rigtige måde.

På denne leverandør af artikler til hunden kan du faktisk få rigtige fede designs af produkter som absolut er en pæn bolig værdig. (indeholder reklamelink)

Hundeartikler i fede designs som matcher en lækker bolig

Det er en udbredt misforståelse hvis du tror der ikke findes lækre ting til hunden. Der findes masser af lækre designs når vi snakker hundesenge, hundetøj og ikke mindst udstyr som hundehalsbånd, liner og meget mere.

Man skal dog bare være villigt til at investere lidt mere i sin hund, præcis som man ofte gør med sit hjem hvis man gerne vil have pæne møbler og indrette sig lækkert.

Vi kommer her med forskellige design indenfor hundeverden som absolut passer ind i en flot bolig

En hundeseng behøver jo ikke kun at være praktisk og måske kedelig. En hundeseng som denne kan ligefrem pynte i hjemmet og matche din bolig på flere områder. (indeholder reklamelink)

Det samme gør sig gældende med en hundetaske eller hundetøj, der findes rigtig meget super lækkert indenfor design og typisk er det fremstillet i miljøvenlige materialer og alt designet er tidssvarende og virkelig flot.

En hundetaske som denne er altså super lækker og ligner jo noget man køber til sig selv i den øvre ende af kvalitetsskalaen. (indeholder reklamelink)

Mærket er Cloud7 og er bare rent luksus.

Sørg for den bedste hundeforsikring

Nu har du styr på de væsentlige ting omkring det faktum at have en hund. Kan du og familien holde styr på detajlerne er der stor sandsynlighed for i kan holde jeres hjem pænt og rent. Dermed fremstår jeres bolig sikkert som i ønsker.

Hertil som illustreret er der rigtig mange flotte ting i kan købe til hunden som samtidig passer ind i det moderende hjem. Uanset om det er hundesenge, hundetæpper, hundetøj eller noget andet findes der lækkert tidsløst design som matcher de fleste hjem hvor der stilles krav til design, kvalitet og udseende.

Skulle uheldet alligevel ske at et møbel går i stykker eller at hunden ved et uheld sætter poterne i jeres nye Arne Jacobsen stole eller vælter jeres Stringreol så er der faktisk en rigtig god livline. Sørg for den rigtige og ikke mindst bedste hundeforsikring. Med den bedste forsikring menes selvfølgelig at den sammensætter i selv.

Det er en udbredt misforståelse at tro man selv skal sammensætte sin forsikring og ringe rundt. Du udfylder utrolig nemt og simpelt en formular hos Danmarks forsikringsportal findforsikring.dk(reklamelink) som anvist længere nede og så kæmper forsikringsselskaberne om dig og så vælger du nemt og simpelt den bedste og økonomiske mest attraktive forsikring. Så har du ikke bare den bedste hundeforsikring, men det gælder alle dine forsikringer i familie hvor de store etableret forsikringsselskaber nu kæmper om dig som kunde og det bedste ved det hele , det er fuldstændig uforpligtende. Der er mange tusind kroner at spare.

Vi håber du med denne artikel “indret din bolig med hund” har fået inspiration eller motivation. Det er absolut muligt med en pæn bolig uanset om du har 1 eller flere kæledyr. Det kræver dog altid en smule disiplin men hvis man planlægger og tilrettelægger er det faktisk ikke så slemt igen.

Det gælder også selv om dit hjem er fyldt med designer møbler eller om du bare elsker der er rent og pænt. Du kan i øvrigt læse meget mere om hunde og se et hav af artikler omkring hundemøbler samt hundeudstyr her Så kan du indret din bolig lækkert og ikke mindst funktionelt.