Trænger du til ny indretning i lækkert design, så kig lige med her på lækre træfigurer i Dansk design.

(annonce indhold)

Fablewood designer figurer som pynter i et hvert hjem

Boligblog sætter fokus på Fablewood som designer i træ. Deres design resultere i et eksklusivt udvalg af træfigurer i mange forskellige udformninger.

Design i træ når det er allerbedst, her den grimme Ælling (reklamelink)

Der plantes 5 træer for hver solgte figur

Virksomheden Fablewood har den grønne strategi helt klar. For hvert solgte figur plantes der 5 nye træer. Det betyder at salget af design figurer fra Fablewood har betydet 250.000 nye træer er plantet.

Når du handler et af de magnetiske trædyr bidrager du derfor ligeledes genplantning af træer flere steder i verden.

Du køber dansk design med god samvittighed

Når du handler hos Fablewoord får du altså dansk design kombineret med en god samvittighed. Plantning af træer bekæmper også fattigdom i de regioner hvor alle træerne plantes hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Du kan købe alle dyrene fra Fablewoods i en pakke (reklamelink)

Sæt kant på din boligindretning

Træfigurerne fra Fablewood pynter alle steder i hjemme og de fås i rigtig mange varrianter så der er noget for enhver smag. Du kan få flodhesten, Elefanten eller mange andre dyr som alle i familien kender.

Figurerne er til at lege med og de er fleksible og kommer i flere dele. Der er ikke det værelset i din bolig hvor de ikke passer ind og har du flere dyr posere de ganske flot sammen. Det er kreativ og lækker indretning.

Her ser du den store bjørn fra samlingen (reklamelink)

Perfekte træfigurer til børneværelset

Det som kendetegner træfigurer er alle de søde dyr som er en stor familie. Finder du en stor elefant kan du være ret sikker på at du også finder en lille elefant. Det samme gør sig gældende med tyren og alle de andre dyr.

Træfigurerne er derfor perfekte til leg for børnene og til sjove historier. Samtidig får du faktisk en rigtig flot brugskunst til hjemmet i lækker design.

Sidst men ikke mindst er detaljen med at plante 5 nye træer for hvert solgte figurer altså bare utrolig tiltalende.

Træfigurer som får ros i lange baner

Kigger på man på trustpilot får virksomheden bag og selve figurerne i træ ros i lange baner. Det gør det meget nemt at anbefale disse samtidig læke designs.

Figurerne kan bruges udelukkende som design og de ser godt ud ! men de kan i særdelshed også bruges til leg både af børn og voksne. Figurerne kan ligeledes stilles i forskellige indstillinger så de er også fleksible.

Her stor Tyr, som garanteret er på udkig efter lille tyr, eller måske en af de mange andre dyr i samlingen fra Fablewoods. (reklamelink)