Træ er super trendy i indretningen og vi elsker, at få små elementer af modernatur ind i boligen. Om det er en rå træstub eller en skarpt skåret designreol er underordnet. Træet giver os trykhed i genkendelsens glæde og der er noget beroligende og afstessende ved materialet, som får os til at slappe af. Træ er lækkert og behageligt at røre ved og bliver oftest kun smukkere med tiden og så er det holdbart.
blossom lysestage fra Applicata
Blossom lysestager fra Applicata

Lækkert materiale
Du behøver ikke lave hele din indretning om for at indrette med træ, ofte kan enkelte møbler eller accessories gøre tricket, og du kan nemt blande træ med andre materialer og pangfarver. Træ er et levende og blødt materiale der egner sig godt som kontrast til en feks. minimalistisk indretning og give varme uden at ødelægge stilen. Udnyt alle træets mange fordele og muligheder og nyd at der findes væld af møbler og boligtilbehør i træ.
Få ideer til hvordan du kan få træ ind i din bolig her…
Indretmedtræ
1. Sofabord i olieret eg fra Collect Furniture 2. ‘Thump’ træhånd fra Hay 3. Bord og bænk fra Collect Furniture i olieret eg 4. Studio 5 fra Ferm living 5. Trææske fra Norr11 6. Skammel fra Ilva 7. Stumtjener fra Mater Design 8. Kommode fra Mater Design 9. Barstol fra Mater Design
oak-day-bed-bolster-cushions-stool-one-another-country_large-p lg_1-0001318-5451
Daybed fra Another Country og Spade chair fra Please wait to be seated.
imageWe-do-Wood-Denmark-3we do wood
Bæredygtigt design i træ fra We:do:wood og Mater Design fra Emanuels.