Endelig nye Wants!!
En langvarig, opslidende og stadig on-going vandskade fører meget ondt med sig, og det har desværre betydet jeg ikke har fået lavet mine ‘Wants’ de sidste to måneder. December er kommet og gået, så den må jeg springe over. Januar synger på sidste vers og derfor har jeg valgt at slå Januar og Februar sammen denne gang.
Stilen er holdt i grafisk sort/hvid, tøet lidt op med lidt varme og blødhed fra træ og grønt. Hope you like :)
Januar-wants-2015-boligblog.com-kant
1. Er som altid glad for grønne planter og er pt faldet for den smukke og enkle Pilea plante, om jeg helt sikkert må have mig en af.

2. Uhh jeg synes det er svært at finde flotte potteskjulere. Jeg kan rigtig godt lide de almindelige lerpotter der ser brugte og slidte ud med grønt mos osv., men de passer bare ikke helt ind i min stil mere. Så jeg skal have fundet noget nyt. Jeg har lige fra start været vild med Meyer-Lavigne skjulerne med ansigter på. De er super fine og kan også sagtens tåle at stå alene, uden plante, 590 kr.

3. Milk lampen fra &tradition giver en lækker hyggebelysning og så er jeg vil med kombinationen af træ og glas.

4. Jeg har før haft Tom Dixons ETCH lysestage med i mine Wants. Tidligere i brass udgaven – og den drømmer jeg stadig om. Men jeg er også blevet ret vild med den helt sorte udgave, som er er smuk grafisk skulptur i sig selv.

5. I need Coffeetable-books! Bøger skaber hygge og jeg har med tiden samlet en masse bøger sammen. Men desværre bøger, som jeg hverken har læst eller har noget specielt forhold til. Det er bare bøger jeg har fået at venner og familie som ikke længere ville have dem. Nu hvor alt er pakket væk pga af vandskaden er jeg blevet mere bevidst om havd jeg omgiver mig med. Hvad jeg reelt har brug for og hvad der betyder noget for mig – og ikke bare er fyld for fyldets skyld. Derfor vil jeg gerne have bøger der siger mig noget eller som jeg bliver glad af at kigge på. Og jeg vil helt sikker blive glad at at kigge på Tom Ford’s typografiske enkle bog.

6. For ikke så længe siden købte jeg den populære hylde a la String fra Ikea. Men jeg har måtte sande at den er lidt for stor eller retter lang, til det sted den skal hænge. Og jeg har forlænge siden forelsket mig de lignende hylder fra Kwikshop. Så de er nummer et på ønskeliste, 360 kr.

7. Dette skønne portræt af Scarlett Johansson måtte godt hænge hjemme hos mig :)

8. Poppy vase i træ og glas fra Applicata, fra 399 kr.

9. Når vi engang skal til at bygge op igen, skal entreen have et nyt look. Stilen skal være sort/hvid og jeg vil bruge 2 stk. af disse til ungernes cykelhjelme, vanter og huer – så har de en hver, 69 kr.