Jul er lig med gaver, hygge, lys, spændte og forventningsfulde børn og voksne, mad, julekalendre, pakkekalendre og alt mulig andet skønt – og om præcis en uge er det første søndag i advent. Startsskuddet til julen! :)

Det skal selvfølgelig fejres og makeres. Sidste år havde jeg en advents kalender her på bloggen, hvor man kunne vinde lækre gaver de sidste fire søndag op til jul.
I år er jeg gået all in og har samlet sammen og arrangeret, i samarbejde med en masse søde og skønne sponsorer; en JULEKALENDER GIVEAWAY!!! :D
Og du kan deltage allerede nu!!

Det vil sige, at jeg hver dag i alle julens 24. dage + 1. søndag i advent, udlodder en præmie og finder en heldig vinder.

Jeg har udvalgt de lækreste præmier til jer, fra nogle af tidens hotteste brands og mest populære produkter, samt smukke finurlige ting fra nogle af de bedste upcoming designer og iværksættere.

Alt i alt, er der super lækkert design og accessories på højkant, til en samlet værdi af hele 13.449 kr.!!!
TUSIND, TUSIND tak til alle firmaer, brands og designere der har været med til at gøre denne julegiveaway mulig, You Rule!

JULEKALENDEREN
Nedenunder Julkalenderen finder du en oversigt over hvilke præmier du kan vinde og, hvordan du deltager.
NY-Julekalender-giveaway-boligblog.com-mtal
1. Søndag i advent: En lækker blød velourplaid, der også er stor nok til at kunne bruges som sengetæppe, 240 x 260 cm, fra Broste, 3400 kr.

1. dec.: Den skønne og elegante juleengel ‘Lea’, 9,5 cm høj, fra Abildgaard hos Rikkitikki, 250 kr.

2. dec.: Karrygul rund pude i strukturstof med knap, fra skønne Villa Walsoe, 349 kr.

3. dec.: Enkel og smuk lysestage i messing designet af Nicholas Oldroyd, NO Deisgns, 149 kr.

4. dec.: All on a String i natur og rosa, lædersnørre med træperler til ophæng af fotos og postkort fra By Wirth, 199 kr.

5. dec.: Sød sort regnsky ‘Cloud’ wallsticker, med kridt fra Ferm Living hos Promaling.dk, 300 kr.

6. dec.: Lækker stor pude ‘Big dots’ med sort og hvidt grafisk mønster, 50 x 50 cm, fra Manostiles, 350 kr.

7. dec.: Tom Dixons super populære ETCH fyrfadsstage i messing, fra Roomstore, 495 kr.

8. dec.: Plakat i original tryk af ‘Hjort’ (med briller) i str. 40 x 50 cm, kun trykt i 3 eksemplarer i farven rød/lilla, fra cool Rebeliq, 364 kr.

9. dec.: Farverigt skærebræt i ‘Blur pink’ med grafiske mønstre fra Lykke Bang, 275 kr.

10. dec.: Råt og nordisk Gevir i valgfri farve/udsmykning, her i mat sort, fra Frøken Flak, 300 kr.

11. dec.: 6 kantet marmor fad, 40 x 40, fra Bloomingville, 419 kr.

12. dec.: Smuk grafisk vægkalender i blå, grå og lyserøde toner, 30 x 60 cm, fra Essensen, 249 kr.

13. dec.: Pude i ren merino uld ‘style B4’ i nude farve med fed stribe detalje, 58 x 38 cm, fra Fuss, 550 kr.

14. dec.: ORB sparebøsse i stentøj og smuk glasur, 13 x 15 cm, fra Arhøj, 499 kr.

15. dec.: 3 sort/hvide træfigurer i babushka stil fra Kind by nature, 225 kr.

16. dec.: Grå knude pude i monkeys-fist-knot stil ‘Chango’, Ø32 cm, fra OK Design, 790 kr.

17. dec.: Porcelænskrukke med låg af mahogni. Krukken er hånddekoreret med små blå korsstings hjerter, 7,5 x 11 cm, fra Gry Fager, 345 kr.

18. dec.: 2 stk. lækre hovedpuder ‘Natur Air’ fra Auping, 450 kr pr. stk.

19. dec.: Den ikoniske kuglekande designet af Ole Palsby, i jubimæumsfarven indigo blå, fra Alfi hos Thuesen Jensen, 249 kr.

20. dec.: ‘Tag naturen med hjem’ af Pia Krøyer og Christina B. Kjeldsen. Lækker bog om hvordan du bruger den nordiske natur i din bolig samt masser af lækre opskrifter, Gyldendal, 350 kr.

21. dec.: Kobber krukke med låg af kobber, Ø12 cm, fra Base212, 349 kr.

22. dec.: Smuk lysegrå ‘Diamond’ vase, stor, fra Nina Meldgaard, 495 kr.

23. dec.: Wire bin i messing fra Menu, 600 kr.

24. dec.: ‘Ball’ lampe af trækugler i natur og nude farver, 40 cm, fra Applicata, 999 kr.

Sådan deltager du:
Alt du skal gøre for at deltage er at skrive ‘Glædelig jul’ i kommentarfeltet. Det er vigtigt at du skriver dit for- og efternavn når du udfylder kommentarformularen. Du deltager automatisk om at vinde i alle 25 låger med din ene kommentar. Ønsker du kun at deltage i udtrækkelsen af feks. 5 af præmierne, skriver du blot de numre du ønsker at deltage i, altså feks. 4, 7, 13, 19 og 24.

Sådan foregår det
Jeg vil hverdag kl 8.00, fra 1. søndag i advent til og med d. 24. december åbne en ny låge i min julekalender giveaway. Dette vil ske på Boligblog.com’s facebookside. Dagens præmie vil blive vist og beskrevet på facebook, og det er også her at vinderne vil blive offentliggjort, hver aften kl 21.00. Så det er derfor vigtigt at du holder øje med facebooksiden om du har vundet.

De simple men vigtige regler :)
Det er tilladt at deltage flere gange i giveaway’en for at forøge vinder chancerne, dog max. 5 gang.
Man kan dog kun vinde en gang. Så har du været så heldig at vinde en af præmierne, vil dit lod tilgengæld blive taget ud af puljen.

Hvis du vinder:
Hvis du skulle blive den heldige vinder af en af de mange dejlige præmier, skal du skrive til mig på boligblog.com@gmail.com, om at du har vundet. I mailen skal du oplyse mig dit navn og adresse, og gerne hvilken præmie du har vundet. Jeg krydstjekker selvfølgelig informationerne, men det gør processen meget letter for mig, hvis jeg ikke skal til at lede og parrer navn og præmie.

OBS! På grund af den lidt hektiske juletid vi bevæger os ind i, er det ikke sikkert at alle præmier vil kunne nå, at blive leveret inden jul. Især dem der ligger meget tæt på juleaften. Derfor vær forberedt på at leveringen godt kan forekomme i den eller de første uger af det nye år.

Det var vist det hele! :)
Jeg glæder mig utroligt meget til at kunne få lov at lege julemand for en stund, og glæde 25 af mine skønne læsere med super lækre ting til boligen.

Rigtig glædelig jul til Jer alle sammen :)

Ho ho ho ho ho… ;)