Så kom sommeren endelig – og for fuld drøn! Nøj, nogle hede dage vi har haft i denne uge. Perfekt timing af sommerferien ;) Og perfekt for dem som ikke har fået sommerferie endnu, at hedebølgen lige strakte sig med ind over weekenden :)

Den kvikke læser har nok bemærket at Juni Wants, ligesom blev let og elegant sprunget over. Det har desværre knebet noget med tiden, og med god grund. Jeg har nemlig brugt en masse tid på at få min ‘nye’ side op at stå (som i sikkert også har bemærket). Blogning er en tidsrøver og det er det også at vedligeholde og optimere den, og nu syntes jeg at det var på tide med lidt luftforandring efter knap 3 år med det samme layout.
Jeg håber i kan lide det – jeg er i hvertfald selv super glad for forandringen :)

Clashing
Jeg har valgt at slå juli og august sammen, da august bliver lidt af en killer på arbejdsfronten og der derfor ikke bliver så meget tid til at blogge. I hope you like og vil nyde moodboardet over de sidste to sommermåneder fra min side.

God Sommer!! :)

juli wants 2015 m kant
1. Masser af fine sukkulenter i toner af duche grøn og sart lyserrød.

2. Bestik i messing/guld fra bla. Lene Bjerre, her fra Almoco.

3. ‘Samme dag næste år’, en bog jeg har hørt meget godt om og som ville være perfekt ferielæsning, pris fra 79 kr.

4. Globus mobile, med verden i 5 versioner, som man troede verden så ud over 5 århundreder. Smuk uro, som jeg fint kunne finde plads til i stuen :) ca. 560 kr. hos Chroneo.de.

5. Tegning af Louise Thomine, fås bla. hos 42 Gallery, pris fra 450 kr.

6. Jielde Zigzag gulvlampe med 5 led, i det skønne franske industrielle look, pris fra ca. 4-5.000 kr.

7. Nye løbesko! Mine gamle er ved at have rundet de 3 år og det kan mærkes. Nogle nye i denne flotte koral farve ville være til stor glæde og gavn.

8. Salt og peber kværn sæt fra Vipp, minimalistisk og lækkert, pris 999 kr.