Livet udendørs
Ahhh, den første sommermåned. Længe ventet og nu er den her. Tid til at leve livet udendørs, grille, hygge og optage D-vitamin direkte gennem huden :)
På denne tid af året er det ligesom at mit hus får et ekstra rum, og når havedøren står åben flyder inde og ude sammen. Ungerne løber ind og ud og nyder  at have mere plads at boltre sig på – ditto bier og fluer, som tilsyneladende omvendt, finder indelivet særligt skønt ;)

Juni Wants
Denne måneds Wants er i den grad præget af sommer og livet ude i haven, på terrassen, altanen eller hvor som helst man kan finde en plads i solen.

En af sæsonens helt store trends er flettede plastiktæpper. Tæpperne kan tåle livet ude med vejr og vind også skaber de hygge, er rare at gå på og giver en fornemmelse af sammensmeltning af inde og ude.  Tæpperne fås i mange forskellige skønne farver og mønstre, der er med til at pifte sommerstemningen op.
En af de ting jeg ønsker mig allermest i øjeblikket er den skønne Acapulco stol, der med sin plastikflet både kan bruges ude og inde, og så har den et skønt grafisk spil, som jeg ikke kan stå for. En lækker plaid til at slå om sig når duggen falder og aftnerne bliver kølige, ville heller ikke være af vejen :)
Juni wants
Wirebasketi gul fra Ferm Living, str. medium, 499,95 kr. • Lotus kande fra Lucie Kaas, navy, 249 kr. • Squares plaid fra Ferm Living, 700 kr. • Flettet plastiktæppe fra Brita Sweden, 585 kr. • Acapulco stolen fra OK Design, 2990 kr. • Marimekko tallerken med grafisk mønster, Ø 25, 245 kr. • Sweet cake balje fra Beerd van Stokkum, Ø 70 cm, 1.399 kr.