Er du typen som godt kan lide et hjem hvor du sætter dit helt eget personlige præg indenfor hjemmets 4 vægge. Nu har du mulighed for at designe din helt egen plakat med dit eget citat eller at vælge imellem et hav af muligheder hos Citatplakater (reklame) hvor du kan gøre et køb af plakater online let og til attraktive priser

Hvad enten du laver dine egne plakater eller rammer så pynter det altid i hjemmet. Det er utrolig hvad dekoration kan gøre hvis man bruger sin fantasi en smule.

(annonce indhold)

Se en masse eksemplar på citat plakater her

Alle nedenstående plakater er nogen af de mere populære citatplakater du kan få nu men husk du kan designe dine helt egen plakat med dit eget personlige citat. Det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Alle plakater og fremviste billeder er fra Citatplakat.dk

Plakater med egne citater

Et lille citat kan gøre utrolig meget ved sindet. Det kan være du er lidt træt om morgenen og du har det lille guldcitat der altid løfter din dag. Det kan være noget du selv har fundet på, måske sagde din mor, far eller en god ven altid de gyldne ord til dig og du har lyst til at forvie dem på din egen personlige plakat på væggen.

Peter Plys fra A.A. Milnes

Eller er du mere til andre typer plakater

Kage , cocktails eller alt hvad hjertet begærer.

Er du kageelsker er der stor sandsynlighed for denne vil pynte godt hjemme i køkkenet

Plakater med temaer

Du kan vælge frit mellem en masse temaer og det kan kombineres med den helt rigtige ramme.

Det kan også være dine favorit opskrifter på en god cocktail skal præge væggen eller på køkkendøren.

Det er kun din fantasi der sætter grænser med billeder

Du kan i hverdagen drømme dig tusind steder hen, det er utroligt hvad et lille billede kan gøre. Tit og ofte har vi et hjørnet i køkkenet eller en hvid væg i vores entre som skriger på et lille billede eller foto.

Uanset om du drømmer dig til syd eller Nord er der noget for dig og du har også mulighed for at designe din helt egen plakat. Det kan være et barndomsminde eller en fantastisk ferie du ønsker at gøre sig selv opmærksom på i det daglige.

Skab stemningen fra kærlighedens by Venedig i dit eget hjem og tag en lille tur ved solnedgangen

Og hvem drømmer ikke om en smuttur til New York og den særlige atmosfære

Find den rigtige ramme til din poster

Når du indrammer din nye plakat kommer den endnu bedre til udtryk , desuden kan du få plakaterne i flere forskellige størrelser afhængig af hvor meget plads du har. Selv hvis du har et lille hjørne i stuen eller i entreen kan det skabe utroligt meget spil med en lille poster til at skabe og signalere.

Skifterammerne fra Citatplakat er med højkvalitets plexiglas og de sendes uden risiko for dig.

Find den ramme du ønsker i den størrelse du ønsker, plakaten rammes ind for dig

Skab din helt egen personlige poster eller find et gammel hjørne af København

Der findes tusind hjørner i det gamle København som har sin egen historie. Vi har alle sammen et sted, det gyldne sted måske fra barndommen eller måske et særligt minde fra en date eller noget helt tredje.

Upload dine egne billeder og skab de helt rette rammer hjemme hos familien.

Citatplakat.dk (reklame) har stort set alt hvad hjertet begærer til rimelig priser, kig ind på deres hjemmeside og se deres store udvalg eller design selv