Vores artikel omkring kortkartellet er godt 10 år gammel, så derfor en kort opdatering.

(annonceindhold)

Hos Kortkartellet får du både plakater og rammer

Hos kartellet kan de levere hele pakken. produkterne er designet af Christina Muff og kan kun handles hos kortkartellet.

Alle plakater og kort er desuden produceret på miljørigtigt papir.

Vores oprindelige artikel om kortkartellet ser du her

Mit første møde med kortkartellet var helt tilfældig i forbindelse med en google søgning på ‘neon plakater’. Dér poppede ‘Århus’ plakaten i neon pink op på skærmen og jeg var solgt! Jeg har lige siden da, drømt om at få min helt egen ‘København’ plakat i neon pink hjem og hænge på væggen i stuen :) Det kunne være fedt!

Skærmbillede 2013-10-25 kl. 11.20.30

National/bydelsstolthed
Jeg er vild med den idé Kortkartellet har fået, med at tage noget der er forholdsvist genkendeligt, som omridset af en bydel eller landsdel og give det liv og personlighed med flotte farver og fed typografi i en cool opsætning.
Der er på en eller anden måde noget national stolthed eller måske nærmere bydelsstolthed over plakaterne som gør at man formentligt vil vælge det motiv man selv har tilhørsforhold til eller måske bedst identificere sig med.
Det er fed plakatkunst med kant og jeg er vild med det.

Denne udgave af ‘København’ plakaten er heller ikke helt tosset og jeg kunne godt være hooked på den i stedet for den i neon pink. Men det er svært at vælge. Hvilken en ville du vælge?
Skærmbillede 2013-10-25 kl. 11.22.55 Skærmbillede 2013-10-25 kl. 11.22.24 Skærmbillede 2013-10-25 kl. 11.19.00 Skærmbillede 2013-10-25 kl. 11.18.06

Læs vores artikel hvor du kan lave din egen ramme

Du kan selvfølgelig købe både ramme og plakater hos Kortkartellet men hvis du har mod på at skabe din egen personlige ramme kan du læse mere om det i vores indlæg “do it yourself” rammer