Dækservietter med inspiration fra biblen
Ja, det lyder måske lidt underliget, men ikke destro mindre er det sandt. En overnatning på et ellers helt almindelig uinspirerende hotelværelse i Tyskland, med standard inventar, skulle vise sig at blive en åbenbaring for design firmaet Lind DNA.
Dækserviet_LindDNA_Boligblog.com
I skuffen i natbordet lå nemlig et eksemplar af biblen, med et omslag lavet af optimeret bæredygtig genbrugslæder; en kombination der er i stand til at modstå alskens prøvelser, så som snavs, syre og vand. Og det satte straks de kreative tanker i gang hos designerne.

Så med det lækre materiale og de praktiske egenskaber i hånden, stod familiefirmaet med startskuddet til et nyt og utraditionelt design.

Fra skuffen til køkkenet
Lind DNA Design har givet dækservietten en smuk organisk og dynamisk form, som er en fryd for øjet og som bærer det lækre nordiske udtryk vi elsker. En dækkeserviet, der på grund af materialet, er super egnet i køkkenet, på spisebordet eller som smuk dekoration. Se bare her.
LindDNA_boligblog.com
Lind DNA har, som de første nogensinde, lanceret disse lækre dækkeservietter i det utraditionelle materiale af 80 % genbrugslæder og 20 % naturgummi. du kan læse mere om det på deres hjemmeside linddna.com

Mere Lind DNA…
Lind DNA har massere af andre lækre bæredygtige ting at byde på; Alt fra stole, serveringsbakker, tasker og gulve. Se et lille men lækkert udvalg her…
RAKE-wood_Lind dna_boligblog.com
Stumtjener med inspiration fra en rive, super cool og lækker sag.
Stol_linddna_boligblog.com
Kan du finde stolen? :) Super æstetisk barstol i formspændt træ.
veledo_croco_lædergulv_Linddna_boligbog.com
Læder på gulvet skaber en lækker hyggelig lounge stemning. Ville være smukt til feks. soveværelset.
Bakke-i-trae_linddna_boligblog.com
Slimtray serveringsbakke i formspændt træ og optimeret genbrugslæder.