Lav en skøn hjemmearbejdsplads der er indbydende og inspirerende og som uden problemer tåler en fremtræden plads i boligen.
I en tid hvor vi arbejder mere og mere og ofte sidder hjemmefra og arbejder, er det en dårlig løsning at sætte sig afsides i et kedelig eller uinspirerende rum. Man skal sidde et sted der er lyst og rart at være.
Dediker et stykke af stuen til dit nye kontor, hvor du har plads til en bærbarcomputer og en lille samling kontorartikler. Det kan sagtens lade sig gøre at lave en arbejdsplads eller hobbybord som ikke går på komprimis med resten af indretningen. Dette gør du ved at integrere kontoret i resten af boligindretningen, så det ‘flyder’ sammen og derfor ikke ligner et kontor. Brug de samme farver og indretningstil som i resten af rummet eller gå all in og gi’ den gas på den gode måde.
Få inspiration til at lave et kontor derhjemme her.

Et super moderne hjemmekontor i retro stil med fine farvedetaljer og teaktræ, lige til at blive glad af!
Hjemmekontor1
1. Sunburst vægur designet af George Nelson 2. Flowerpot Vp4 bordlampe i gul 3. Krus fra Designletters, brug det til en god kop kaffe, holder til blyanter eller køb det fine låg til og bruge det som opbevaring af clips og andre småting 4. Eames stol i petroleum med træben 5. Træfugl Bird i smoked oak 6. Super smukt skrivebord med flotte detaljer og fine farver, Home desk fra Vitra 7. Clipboard fra Ferm living 8. Infinity holder fra Neon living til skriveredskaber i neonorange.

Lav et arbejdsbord med sorte elegante kontraster og varm egetræ med pasteller, for et mere feminint look
Hjemmekontor2
1. Uten silo fra Vitra, genialt opbevaringsystem til væggen med plads til alle de små ting 2. AJ3 Bellevue bordlampe fra &Tradition 3. About a chair stol fra HAY 4. Kobber blyantsholder fra Ferm living 5. Smukke opbevaringsæsker fra House Doctor 6. Lækkert skrivebord i eg fra Another Country 7. Elements krus fra Royal Copenhagen 8. Træclips fra Ferm living 9. Gul trådkurv fra Ferm living, perfekt som papirkurv.