Der er stor fokus på lamper i disse år og de skal helst være unikke og være et blikfang, som bliver lagt mærke til i indretningen. Lamper er med til at personligøre din indretning og du har dermed mulighed for at lave et lille statement om ‘hvem der bor her’.
Men en lampe skal ikke bare være et smukt skue, den skal også være funktionel og gerne have praktiske egenskaber. Så, med disse kriterier i mente kan det godt være sin sag at finde den rette lampe og belysning til et rum. Det er vigtigt at finde ud af hvilket behov man har. Skal det være nedadrettet lys, oplyse et helt rum, være hyggebelysning eller læselys?
Udvalget af lamper er heldigvis så stort, at det kan sidestrilles med et hav, så det er bare at gå på jagt efter lige præcis den pendel, gulvlampe, bordlampe eller væglampe du søger.
dubuy1 dubuy6 dubuy3

dubuy2 dubuy7 dubuy5 5012-485x354
Fra første billede og mod venstre:
Block lamp, Z-lampe, Bebob lampe i hvid, Dynamo lampe i mint, Executive floor lamp, Sokkelampe i koral og blå og Norm03 lampe fra Normann copenhagen.
Se alle de syv lækre lamper og mange flere i det store sortiment af designlamper hos Dubuy.dk, hvor du ydermere finder et stort udvalg af designmøbler og boligtilbehør.

bolia2 bolia bolia1
Fra højre mod venstre:
Stretch væglampe, Grow gulvlampe i træ og Pit bordlampe med en super cool detalje i den blå stofledning.
Er du til sort og træfarver i din bilogindretning, så kan jeg anbefale disse 3 smukke lamper fra Bolia.com, som også byder på en masse andet til boligen.
inter1inter6 inter2

inter5 inter4inter3
Fra venstre mod højre:
Franck Industriel bordlampe, Enco bordlampe, Kelly tripod stativ gulvlampe, Snoopy bordlampe (reproduktion), PH50 loftlampe (reproduktion) i smuk pastelblå, Arne Jacobsen væglampe (reproduktion).
Hos Interioraddict.com får du smukke reproduktioner af design klassikere samt nye moderne design lamper til overkommelige priser. Få massere af inspiration og se mange flere designmøbler på Interioraddict.com.
7287-341x498 dubuy4
Just married lampe og lampebundt fra Dubuy.dk