Dekorer dine vægge, møbler eller vinduer med flotte effektfulde wallstickers. Det er en nem og sjov måde at pifte boligen op på, og samtidig lave et cool indretnings statement. Der findes utroligt mange forskellig slags og de spænder over alt fra catchy citater, grafiske mønstre, opskrifter, dyr, træer og meget mere. Sohu-Wallsitckers.dk har et stort udvalg af wallstickers til alle huset rum, som kan gøre dine vægge sjove og dekorative, og så har de altid gratis levering, I like :)

Børneværelset
Wallstickers egner sig særligt godt til børneværelset og du kan sagtens lade børnene være med til at dekorer deres egne værelser.
Man behøver ikke kun lade sig begrænse til væggene. Sæt også wallstickers op på mere utraditionelle steder, for et sjovt og legende udtryk. Sæt feks. en lille figur nederst på en dør, eller over en stikkontakt. Pift en kedelig skabsdør op med flyvende sommerfugle eller sæt en madopskrift op vedsiden af legekøkkenet. Man kan på ingen tid lave et skønt og fantasifuldt rum, som de små vil elske at lege i og kigge på.
sohu-wallstickers-boligblog.com
Globetrotter
Få globetrotter- eller cool skolestemning i dit køkken, kontor eller stue med fototapet der fylder hele væggen ud. Feks. et verdenskort som her. Kortet giver en god stemning i rummet, og så kan man feks. sætte nåle der, hvor man har været i det store udland. Se hvor fint det kan gøres herunder. Se flere fototapeter på Sohu-Wallstickers.dk.
sohu-verdenskort-boligblog.com
pesto-wallsticker-kc3b8kken-boligblog.com
Kilde