Der her været lidt stille her på bloggen de sidste par dage, men med god grund. Jeg har nemlig været i fuld gang med at pimpe mit køkken med det fedeste fliser på væggen mellem køkkenbord, og overskabe og jeg glæder mig til at vise det færdige resultat til jer :)

Det var ellers meningen at jeg skulle have været et smut forbi Design Trade messen i Bella Center i går, men køkken projektet trak ud og måtte prioriteres først. Sådan er det nogle gange :)
Jeg synes dog ikke I skal snydes for lidt lækker bolig inspiration selvom jeg knokler med køkkenprojektet, så her er en fed bolig som kører den lækre old school stil med træ og massere af læder og skønne farver. Ville ønske at jeg selv boede i en gammel lejlighed med en blindet dør, som jeg kunne lave til en indbygget reol i, ligesom de har lavet på det sidste billede. Jeg synes de er SÅ fine, se selv :) God fornøjelse!
bolig-laeder-og-trae-boligblog.com_
Bolig-laeder-og-trae-sofa-boligblog.com
Bolig-laeder-og-trae-aegget-boligblog.com
Bolig-laeder-og-trae-buk-boligblog.com
bolig-laeder-og-trae-koekken
Bolig-laeder-og-trae-arkivskab-boligblog.com
Bolig-laeder-og-trae-entre-boligblog.com
Bolig-laeder-og-trae-sovevaerelse-boligblog.com

Boligen er tidligere blevet vist i Femina og er fundet her.