Jeg har lidt en ‘thing’ med lamper – eller nok mere en svaghed. Jeg er helt vild med den måde, den rette belysning kan ændre stemningen i et hjem og ikke mindst, hvordan de klæder hjemmet med deres nærmest skulpturelle former. I min stue alene, har jeg seks lamper og jeg kunne faktisk godt lige bruge en mere. Jeg er mest til mange små lamper, fremfor få store, det giver mere hygge. Ja, som i nok kan fornemme så er lamper for mig er mere end bare en lyskilde, og er i høj grad en vigtig del af indretningen.
vita-fjerlampe-boligblog.com
Lamper er med til at definere den personlige stil i boligen, og ved at vælge lamper med et mere outreret, sjovt eller klassisk udseende kan man lave et lille statement om “hvem der bor her”.
lamper-sort-boligblog.com
Kilde
Der er en tendens til at lamper i disse år helst skal være unikke og være et blikfang, som bliver lagt mærke til i indretningen. Jeg er selv meget til de smukke gamle industrilamper, som både er rå, elegante og skulpturelle, men jeg er også til de mere iøjnefaldende lamper, med kant eller som har en sjov feature.
vita-pendel-model-silvia-hvid-oe45-cm
Men en lampe skal være mere end blot et smukt skue. Den skal også være funktionel og have praktiske egenskaber. Det er vigtigt at finde ud af hvilket behov man har. Skal det være et nedadrettet lys, skal lampen kunne oplyse et helt rum, er det til hyggebelysning eller skal det være et godt lys man kan læse ved? Det må man selvfølgelig gøre sig klart inden man skal ud og finde en lampe.
lamper-2-paerer-bolgiblog.com
Kilde
lampe-jielde-boligblog.com
Kilde
lamper-kurv-boligblogc.om
Kilde
lamper-grafisk-boligblog.com
lamper-laeselys-boligblog.com
Kilde
Kilde
lampe-simple-boligblog.com
lamper-jielde5-boligblog.com
Kilde
lampe-paa-arm-boligblog.com
Kilde
lamper-tavle
Kilde