Måske er det alderen der trykker, men jeg er begyndt, at synes mere og mere om kunst. Louisiana er oplagt at besøge, hvis man er til moderne kunst og design. Og hvis kunst ikke siger dig noget, er deres interiørbutik i 2 etager, alligevel et besøg værd. Her er der massere af lækkert design, brugkunst, plakater og tøj, som du frit kan udforske, også uden billet!
Læs videre og se hvordan du købe plakaten…

Walton Ford
Walton Ford_boligblog.com
Der er desværre mig bekendt ikke nogen steder man kan købe plakater af Walton Ford online i Danmark – Endnu, vel at mærke! Jeg har nemlig forhørt mig hos Louisiana og de oplyser, at en ny hjemmeside er under konstruktion og at man i fremtiden her vil kunne købe plakater m.m. fra Louisiana’s lækre sortiment. Der findes dog ingen dato for hvornår den vil gå i luften. MEN hvis du ikke kan vente og bare må eje den smukke plakat nu, kan du kontakte Louisiana’s butik på tlf. 49190719 (telefontid er tirsdag- fredag mellem 9-12) og de vil være behjælpelige med hvordan du kan få fingrene i den.

Mere plakatkunst fra Louisiana
Jeg er også helt vildt med denne plakat fra Simon Evans. Den hedder ‘Everything I have’ og illustrere en masse af de ting vi har i vores hjem. Under hver ting er der en lille tacky sætning om tingen. En super sjov ide og man kan blive ved med at finde nye ting. Plakaten er fra Louisiana og kan købes i deres butik.
boligblog5 036a
Se hvordan du selv, trin for trin, indrammer dine plakater, som jeg har gjort her i mit indlæg om DIY rammer https://boligblog.com/diy-rammer/2327.