Kunst har mange ansigter, om det er museumskunst eller ungernes underværker, det kommer ud på ét. Jeg har fundet en anderledes og alternativ måde at udstille værkerne på. Magnetiske fotolommer! Det er super nemt, du skal bare putte det ønskede indhold ind i lommen og så smække den op på køleskabet. Der findes mange forskellige lommestørrelser, så du kan putte alt fra en tegning, til et postkort eller feriefotos i lommerne. Du kan også få dybe lommer med plads til et magasin, opskrifter eller huskeseddler. Du kan også vælge at male et stykke af en væg med magnetmaling og bruge den som opslagstavle og anvende lommerne herpå. Det er bare om at slippe fantasien løs. Her er lidt inspiration til hvordan du kan bruge lommerne.

Her er vist: Dyb A4 fotolomme i hvid (den med boligliv i), A5 fotolomme flad i sort, A4 lomme flad i hvid og lille hvid fotolomme måler 6,5 x 10cm.

Du kan købe magnet fotolommer og få meget mere inspiration til andre magnet produkter her Køb de smarte magnetlommer og magnetmaling online hos Magnetz.dk. Hurtig levering og billig fragt.