Tilbageblik
Hopsan, så kom vi vist godt ind i maj måned og det er vist på høje tid med et par Wants eller ni :)
Maj blev den måned vi fik gjort kål på vandskaden og alt det ballade den havde efterladt med opbygning og håndværkere ind og ud af huset. For halvanden uge siden fik vi så alle vores møbler hjem – og what a feeling! Et fantastisk gensyn med alle vores ting og møbler som vi pakkede ned for et halvt år siden!

Aldrig havde jeg drømt om at skaden ville tage SÅ lang tid at udbedre og det har været hårdt med genhusning og uvished. Nu sidder jeg så på den anden side af det hele – den gode side! og betragter i skrivende stund, min ‘nye’ stue, for den både virker og er nærmest ny.
Sprit nyt lyst gulv og ny spartlede, tapetserede, fugede og malede vægge og paneler i hele under etagen – Wauw! Det er fedt – og man fristes næsten til at sige at det var det hele værd…men det er også kun fordi jeg sidder her, på den gode side :) Havde man spurgt mig i februar, havde jeg nok sagt noget andet ;)

Nåh, men jeg har fundet nogle lækre Wants som jeg håber jeg bliver den lykkelige ejer af; some fine day :) Enjoy!
Maj wants 2015-m-kant
1. Den lækre nye køkkenrulleholder fra Vipp ville være så skøn at eje. Den jeg har nu har kostet 30 kr. i brugsen og vi har haft den så længe jeg husker. Kunne godt trænge til noget andet :) pris 699 kr.

2. Den smukke kobber krukke med marmor låg har jeg længe luret på. Ved lige hvor den skulle stå, hvis det er ;) Pris 349 kr.

3. Blomster til haven er altid på ønskelisten når udelivet rigtig begynder her i maj. Jeg glæder mig også rigtig meget til min årlige tur til ‘Mit hjem er mit slot’ Livsstils messen på Ledreborg slot, hvor man kan finde super fine ting til både hus og have. Feks. den gamle stålkasse her, som jeg bruger til blomsterkasse.

4. Lige fra første øjekast har jeg været vild med Nordic stentøjsserien fra Broste Copenhagen. Især deres kopper og disse skåle. Jeg kunne nemlig godt snart bruge nogle nye morgenmadsskåle. Pris 99 kr.

5. Jeg har to gamle Y-stole i egetræ som jeg købte på Lauritz.com for et par år siden. Næsten med det samme begyndte fletsæderne at trævle op. Super ærgerligt og typisk! Men de kan heldigvis stadig bruges, dækket til med et fåreskind :) Dog vil jeg gerne have dem omflettet med nyt papirgarn, da det også er med til at gøre stolen stabil og holdbar. Pris ca. 750-1000 pr. stk.

6. Jeg elsker skind og pels til boligen og jeg kan kun forestille mig hvor lækker denne ‘Butterfly’ stol fra Cuero ville være at sidde i. Men prisen…av av…9.000 kr.

7. Råt træ og treller fra gamle stiladser er blevet super hotte at bruge i indretningen – og mulighederne er mange hvis kreativiteten er der. Vægter Design har specialiseret sig inden for treller og genbrugstræ og jeg ville elske at eje en af deres smukke bænke til haven. Pris 1895 kr.

8. For et par år siden sleb jeg vores spisebord, så det gik fra mørk brun til egetræs farvet og det er blevet så smukt af det. Benene har jeg dog desværre ikke kunne slibe, da der er mange krummelurer på og også fordi jeg egentlig helst vil have nogle andre ben. HAY’s Loop stand Frame bukke ville være super flotte til og give bordet noget lethed. pris. 1090 kr.

9. TØJ!! Jeg har ikke shoppet tøj i 100 år!! Jeg mangler i den grad nyt tøj og ikke kun cardigans, men stort set alt. Tre ord der passer på min gardarobe er: slidt, forvasket og hullet. Not cool…

Men det er nok også fordi jeg jeg i stor stil vælger at bruge penge på bolig/indretning frem for tøj. Men det bider en i halen på den lange bane, så nu må jeg lære at prioritere ;P Pris: udenfor kategori!