I går var jeg på besøg hos Manostiles Danish Design, til en rigtig hyggelig snak med Mette Lindeberg, kvinden bag det lækre mærke.

Der er ingen tvivl om at Mette er en power woman med stort P! Da hun starter Manostiles i 2011, er det med en erhvervsmæssig baggrund der ligger meget langt fra designverdenen i bagagen, og har med hårdt arbejde og masser af rejsedage banket brandet op til det det er i dag. Super sejt!
Man fornemmer også hurtigt, at Mette er en kvinde med drive og at der skal helst være fart over feltet. Hun har mange idéer og projekter i støbeskeen og potientialet for Manostiles er kæmpe stort. Ikke mindst i udlandet, hvor de er vilde med hendes designs.

Alligevel formår hun at være meget jordnær og lige til. Måske er det hende og mandens store børneflok, som tæller hele seks dejlige piger, der får Mette til at holde fødderne på jorden :)…og så skal hun forresten også lige løbe en Ironman til foråret, fortæller hun henkastet. Respekt! :D
Manostiles-puder-boligblog.com
Mette henter meget inspiration fra naturen, hvilket hendes mønstre på puder, dåser, viskestykker osv. også bære meget præg af.
Manostiles-pude-gyngestol-boligblog.com
Jeg er vild med den pude – I want one! :)
Manostiles-puder-AJ-boligblog.com
Manostiles-seed-lysestager-boligblog.com
Smukke lysestager med Manostiles karakteristiske Seed mønster. Fås både med inderside i kobber og guld.
Manostiles-dåser-sort-boligblog.com
Manostiles-dåser-boligblog.com
Manostiles-petrol-dåser-boligblog.com