Ind med de naive og ubekymrede smukke pasteller og ud med de kedelige melankolske shades of grey. Jeg vil have forår – og det skal være nu!

Aldrig før har vintermånederne føltes tunge, lange og mørke. Very cliché tænker du nok, men ikke for mig. Jeg plejer ikke at blive synderligt påvirket af det – og endda slet ikke når vi snakker december måned, hvor alt plejer at være så hyggeligt og forventningsfuldt.
Men sådan skulle det ikke være denne gang. En masse bekymringer og usikkerhed har overskygget det hele, og ikke mindst har vandskaden haft et fast greb i vores hus, som det ikke har villet slippe.

Det er hårdt ikke at være hjemme i sine egne trygge omgivelser (vi er genhuset) og samtidig slås med forsikringen om fremgangsmåde og genhusning. Det der først hed 3-4 uger nærmer sig 3 måneder og ender nok med 4 før alt er bygget op og vi er tilbage i huset. Suk!

Men det meste ligger bag os nu og det er tid til at se fremad. Det håbefulde forår ligger lige rundt om hjørnet. Fuglene pipper, vejret er blevet mildere og overalt er der små begejstrede forårsbebudere i gul, hvid og lilla. Helt uvidende om den mørke lange vinter.

Det skal fejres med bløde glade farver man kun kan blive glad af. Og mine Wants er i den grad præget af farver og ting der kan få en i godt humør :)

1. Der får efterhånden altid sneget sig en plante med i mine Wants. Den gang er det et violinkasse træ eller fiddle leaf fig, som har fået sit navn pga. de violinkasse formede blade, som jeg ønsker mig.

2. Kunne virkelig godt bruge en DYMO til at lave små mærkater til de utallige æsker jeg har. Det ville blive langt nemmere at overskue indholdet.

3. DIY ophæng til potter a la disse med enkle hvide potter, farvede snore og træperler kunne være virkelig fede. Og så er nemme at lave selv :) set på Etsy.com.

4. Matégot coatrack i messing og friske farver fra Gubi, 995 kr.

5. En Dream Saver sparebøsse fra Mayer-Lavigne kunne jeg godt bruge, fås i 3 udgaver, 680 kr.

6. Cirkelformet gulvtæppe i skønne farver fra LuckyBoySunday, fås i to størrelser, 100 og 140 cm.

7. Pen håndlavet blyantsholder med smuk glasur og Prism paperweight fra Studio Arhøj, pris 249 kr. for Pen.

8. Knudepude fra notknot, her i en skøn sennepsgul, 959 kr.

9. Skønne perlestrikkede puder fra Oyoy i coral og mange andre farver, 50×50 cm.