iboligen.dk
Når jeg søger boliginspiration på nettet, sker det oftere og oftere at jeg ligger min vej forbi iboligen.dk. Her kan jeg finde alle slags kataloger og lookbooks indenfor bolig, og jeg synes det er nemt at navigere rundt i de forskellige kategorier. Hvad end jeg søger noget specifikt eller bare er på udkig efter god inspiration til boligen.
En af de ting jeg bedst kan lide ved iboligen.dk er, at jeg kan gemme de kataloger jeg bruger mest i min egen lookbook. Så har jeg altid favoritterne lige ved hånden eller Ipad’en ;) Det er også muligt at lave flere lookbooks, så man feks. har en til badeværelse eller køkken osv. Super smart :)
Det er selvfølgelig også en kæmpe fordel at man ikke skal rundt til alle de enkelte butikker for at hente eller oploade kataloger.
iboligen.dk er et sandt mekka af boligkataloger og blade og er den side, af dem jeg har stødt på, der har flest af slagsen. Bestemt et besøg værd hvis du mangler overblik i boligindretningsjunglen.
iboligen_1024
Uoverskuelige boligprojekter
Dengang vi købte vores nybygger rækkehus for omkring ti år siden, kunne jeg godt have nydt godt af en side som iboligen.dk. Så havde jeg haft lettere adgang til de enorme mængder af kataloger der nu findes, og på den måde have fået skabt i større overblik. Jeg husker det som ret uoverskueligt, at skulle vælge alt fra køkken til små ting, som greb på skabe. Vi brugte rigtig meget tid på, at besøge den ene butik efter den anden, i vores søgen på at finde det rette køkken, fliser, sanitet osv. Og trods det, lykkedes det os alligevel ikke altid at træffe det rette valg.
I dag har nettet heldigvis gjort det noget nemmere og ikke mindst tidsbesparende at søge information og finde inspiration, når man skal have nyt til boligen. Og jeg vil uden tvivl gøre brug af iboligen.dk som hjælp til overblik og inspiration, hvis jeg en anden gang skulle komme i den heldige situation at skulle indrette en bolig på ny :)
iboligen4
Her er lidt af hvad Iboligen.dk har at byde på…
iboligen3